Tahko nyt

Etsi & varaa › Aukioloajat › Live-kamera › Tapahtumat › Työpaikat › Uutiset ›

14°C

0/15

36/36

Zipline

Retkeily

sulje

Tahko nyt X
Kolme kovaa syytä suunnata Tahkolle talvipäivänä

Kolme kovaa syytä suunnata Tahkolle talvipäivänä

 

Kylmimpien kuukausien aikana meistä jokainen kaipaa lämpöä ja läsnäoloa, eikä pieni irtiotto arjesta tee takuulla hallaa kellekään. Parhaiten arkea pakenee paikassa, jossa mukavan majoituksen sekä sopivien aktiviteettien yhdistäminen toteutuu ilman päänvaivaa. Lukemattomien syiden joukosta poimimme kolme, joiden vuoksi Tahko on parasta juuri nyt.

1. Tahkolla suksi luistaa aina

Sujauta jalkaan hiihto- tai laskettelumonot ja nauti vauhdin hurmasta sekä upeasta luonnosta. Tahko Mountainin rinteiltä sekä kauniissa savolaismaisemissa kierteleviltä laduilta löytyy reittejä niin kuntoilijoille kuin kilpahiihtäjillekin. Päätä itse, ovatko tavoitteenasi maitohappoiset, vaiko leppoisasti lämmitetyt lihakset ja suuntaa suksesi Tahkolle.

Muista myös: Jos oma suksi ei luista, voi Tahkolta vuokrata toiset. Pelkkiä sauvojakin lainaamalla ja tuulipukuun pukeutumalla voi myös pitää hauskaa. Lumikengät vuokraamalla kokemus nousee ihan nextille levelille.

2. Tahkolla on parempaa ruokaa

Talvella täytyy syödä hyvin, jotta jaksaa. Tahkolla tämä on helppoa – annat vain ravintola-alan ammattilaisten tehdä reissustasi maistuvan. Tahkon persoonalliset ruokaravintolat tarjoilevat monenlaisia makuelämyksiä, joissa painottuvat puhtaat raaka-aineet sekä paikallisuus. Ravintoloita on paitsi Tahkon keskustassa, myös rinteiden huipulla upeiden maisemien äärellä, joten miljöön ja tunnelman voi aina valita oman fiiliksen mukaan.

Muista myös: Jos hotellihuoneesta tai mökistä lähteminen ei houkuta, voi useiden ravintoloiden makuelämyksiä tilata myös majoituskohteeseen nautittaviksi.

3. Tahkolla on mukavin majoitus

Tahko on suosikkikohde, jossa aktiiviset matkailijat läheltä ja kaukaa pääsevät nauttimaan talvilajien kirjosta oikein olan takaa. Seikkailun ja sporttailun vastapainoksi kannattaa kuitenkin myös levätä, mikä sekin onnistuu Tahkolla helposti. Piilopirtit, huvilat, hotellit, huoneistot ja mökit tarjoavat mukavuutta ja makeita unia läpi talven.

Muista myös: Sesonkien ulkopuolella matkustat edullisimmin ja nautit alueen parhaista paloista ruuhkattomasti.

Kompaktin kokoisella alueella mukavimman majoituksen voi valita läheltä lempilajejaan.

Löydä matkallesi

Majoitus

Aktiviteetit

Ajankohta

Ryhmän tyyppi

Majoitus

Aktiviteetit

Ajankohta

Ryhmän tyyppi