Tahko nyt

Etsi & varaa › Aukioloajat › Live-kamera › Tapahtumat › Työpaikat › Uutiset ›

24°C

0/15

18/36

Zipline

Retkeily

sulje

Tahko nyt X
Taksit ja tilausliikenne

Taksit ja tilausliikenne

Tahkon taksit

Tahkon ja Nilsiän alueella liikennöi useita kymmeniä eri kokoisia takseja henkilöautoista tila-autoihin. Tilaa paikalliskyydit, lentokenttäkuljetukset, kimppakyydit, kuljetukset juna-asemilta, ravintoloihin – mihin ikinä kyytiä tarvitsetkaan! Myös suurempien ryhmien tilausajoihin kalustoa löytyy runsaasti ja mukaan saa aina paikallisen kuljettajan parhaine tarinoineen.

Vilkkaimpina aikoina Tahkon taksit päivystävät taksitolpilla Piazzan ja Break Sokos Hotel Tahkon edustalla sekä Pub Karhun, Kunkun ja talvisin myös Pehkun kulmilla ja keskustan riennoista poistuessaan kannattaa ennen soittamista vilkaista lähimmälle tolpalle. Soittamalla tai mobiilisovelluksella taksin voi tilata useista eri paikoista, joten jos sinulla jokin appi jo on, se todennäköisesti toimii myös Tahkolla.

Tilaa taksi

taksit ja tilausliikenne

Kuljetukset lentokentältä ja Kuopion ja Siilinjärven juna-asemilta

Kätevin tapa varmistaa vaivaton siirtymä junalta tai lennolta Tahkolle, on tilata sopivan kokoinen taksi valmiiksi vastaan odottamaan. Jatkoyhteyksiin on tarjolla kiinteähintaisia kuljetuksia sekä kimppakyytejä. Löydä palveluntarjoajat sivun alaosasta ja tutustu hinnoitteluun heidän omilla verkkosivuillaan.

Tilausliikenne

Paikallinen Linja-autoliike E.Ahonen operoi tilausajot, lentokenttäkuljetukset, kiertoajelut sekä ryhmä- ja valmismatkat edullisesti,luotettavasti ja joustavasti. Käytössä on kaikkiaan 20 bussia 16-19 -paikkaisista pikkubusseista aina 45-54 -paikkaisiin turistibusseihin. E.Ahonen liikennöi myös muun muassa talvikauden Tahko Skibussia sekä Pehkun bilebussia.

Kiinnostavia kohteita

Yritykset

Menevä-taksi

Yritykset

Bussi- ja Taksiliikenne Hyvönen

Yritykset

VieVie -taksit

Yritykset

Sillankorvan Taksi

Yritykset

Nilsiän ja Tahkon Taksi

Yritykset

Linja-autoliike E. Ahonen

Tuotteet

Nilsiän ja Tahkon Taksi, Tahkovuori

Lentokenttätaksi