+1°C

25,4 km

36/36

1054 p.

18/18

info

Etsi & varaa › Reissuvihko › Live-kamera › Tapahtumat › Uutiset › Koronainfo ›

+1°C

25,4 km

36/36

1054 p.

18/18

sulje

1°C

25,4 km

36/36

1054 p.

18/18

info X
Taksit ja tilausliikenne

Taksit ja tilausliikenne

tahkon taksit

Tahkon ja Nilsiän alueella liikennöi useita kymmeniä eri kokoisia takseja henkilöautoista tila-autoihin. Tilaa paikalliskyydit, lentokenttäkuljetukset, kimppakyydit, kuljetukset juna-asemilta, ravintoloihin – mihin ikinä kyytiä tarvitsetkaan! Myös suurempien ryhmien tilausajoihin kalustoa löytyy runsaasti ja mukaan saa aina paikallisen kuljettajan parhaine tarinoineen.

Vilkkaimpina aikoina Tahkon taksit päivystävät taksitolpilla Piazzan ja Break Sokos Hotel Tahkon edustalla sekä Pub Karhun, Kunkun ja Pehkun kulmilla, joten taksin voi ottaa myös lennosta. Soittamalla tai mobiilisovelluksella taksin voi tilata useista eri paikoista, joten jos sinulla jokin appi jo on, se todennäköisesti toimii myös Tahkolla.

Tilaa taksi

kuljetukset lentokentältä ja kuopion ja siilinjärven juna-asemilta

Kätevin tapa varmistaa vaivaton siirtymä junalta tai lennolta Tahkolle, on tilata sopivan kokoinen taksi valmiiksi vastaan odottamaan. Jatkoyhteyksiin on tarjolla kiinteähintaisia kuljetuksia sekä kimppakyytejä. Löydä palveluntarjoajat sivun alaosasta ja tutustu hinnoitteluun heidän omilla verkkosivuillaan.

tilausliikenne

Paikallinen Linja-autoliike E.Ahonen operoi tilausajot, lentokenttäkuljetukset, kiertoajelut sekä ryhmä- ja valmismatkat edullisesti,luotettavasti ja joustavasti. Käytössä on kaikkiaan 20 bussia 16-19 -paikkaisista pikkubusseista aina 45-54 -paikkaisiin turistibusseihin. E.Ahonen liikennöi myös muun muassa talvikauden Tahko Skibussia sekä Pehkun bilebussia.

Kiinnostavia kohteita

Yritykset

EHT-Line

Yritykset

Nilsiän ja Tahkon Taksi

Yritykset

VieVie -taksipalvelut

Yritykset

Linja-autoliike E. Ahonen

Yritykset

Bussi- ja Taksiliikenne Hyvönen