Tahko nyt

Etsi & varaa › Aukioloajat › Live-kamera › Tapahtumat › Työpaikat › Uutiset ›

23°C

3/15

36/36

Zipline

Retkeily

sulje

Tahko nyt X

Ryhmämyynti ja tapahtuman järjestäminen

Järjestä tapahtumasi Tahkolla

Keskeisen sijaintinsa ansiosta Tahko on helposti saavutettavissa mistä päin Suomea tahansa ja kompaktilla alueella kaikki tarvittava on aina lähellä. Ryhmämajoitukset, perhejuhlat, kokoontumiset, seminaarit, henkilöstöpäivät, yritystapahtumat, mitä tahansa keksitkään – löytyy Tahkolta siihen kaikki tarpeellinen:

  • Kymmenet sisätilat kokoontumisiin
  • Tapahtumakenttä Tahko Event Park sekä muita muuntuvia ulkotiloja
  • Yli 8500 vuodepaikkaa hotelleista huoneistoihin ja hulppeista huviloista rantamökkeihin
  • Yli 20 persoonallista ravintolaa aamiaisista á la carte -ravintoloihin ja pikkupubeista yökerhoihin
  • Catering -palvelut sekä vuokrattavaa kalustoa astiastoista somisteisiin, juhlatelttoihin ja konttikeittiöihin
  • Todella laaja ohjelmapalvelutarjonta läpi vuoden sekä runsaasti vuokravälineitä lumelle, jäälle, vesille ja maastoon
  • Laajat yhteistyökumppaniverkostot, joilta vuokrattavissa osaamista ja kalustoa muun muassa erilaisten urheilutapahtumien ja festivaalien järjestämiseen
ryhmämyynti

Ota yhteyttä, me autamme

Tiesithän, että voit varata kaikki tarvitsemasi palvelut yhdellä yhteydenotolla? Tilat, tarjoilut, tekemiset, majoitukset, kuljetukset, astiat, teltat, paljut tai mitä ikinä tarvitsetkin.

Löydä mieluisimmat majoituskohteet sekä kiinnostavimmat elämykset – ja ota yhteyttä booking(at)tahko.com, puh. 0300  870 787 ( 0,65€/min ). Me tunnemme alueen ja autamme sinua!

ryhmämyynti

4 valttia valita Tahko

1. Huippusijainti
Keskeisen sijaintinsa ansiosta Tahko on helposti saavutettavissa mistä päin Suomea tahansa. Arvokasta aikaa ei siis tarvitse käyttää matkantekoon. Lisäksi Tahkon kompaktilla alueella kaikki on aina lähellä.

2. Ympärivuotisuus
Tahko on mahtava kohde vuodenajasta riippumatta. Kaiken ytimessä on rentoutuminen ja lupa menettää ajantaju. Todella laaja ohjelmapalvelutarjonta, Tahkon huipulta avautuvat maalaukselliset maisemat ja lukuisat luonnon käyntikohteet lumoavat aina uudestaan.

3. Tilat ja tarjoilut
Tahkolla on huomattavan monipuolinen valikoima erilaisia tapahtumatiloja: kymmenet sisätilat kokoontumisia varten, tapahtumakenttä Event Park isoihin tilaisuuksiin sekä useita muita ulkotiloja. Yli 8500 vuodepaikkaa hotelleista huoneistoihin ja hulppeista huviloista rentoihin rantamökkeihin majoittaa helposti kaikki osallistujat. Yli 20 persoonallista ravintolaa aamiaisineen ja á la carte -tarjoiluineen, cateringvaihtoehdot, pikkupubit ja yökerhot varmistavat, etteivät ainakaan nälkä ja jano vie juhlatuulta mennessään.

4. Lukemattomat elämykset
Tahko on täynnä elämyksiä. Ravintolat ja ihastuttavat juhlapaikat tarjoavat persoonalliset puitteet, herkullisia hetkiä ja viihteen eri vivahteita afterskistä livemusiikkiin. Tahkolla loihdit sopivan tunnelman kaikkiin juhliin ja businessvierailuihin.