Tahko nyt

Etsi & varaa › Aukioloajat › Live-kamera › Tapahtumat › Työpaikat › Uutiset ›

23°C

3/15

36/36

Zipline

Retkeily

sulje

Tahko nyt X
Varausehdot

Varausehdot

Tahkon Keskusvaraamo TAHKOcom Oy:n varausehdot

TAHKOcom Oy noudattaa majoituksen välittämisessä seuraavia ehtoja. Ehdot tulevat asiakasta sitoviksi, kun asiakas varmistaa alustavan varauksensa lopulliseksi tai tekee suoraan lopullisen varauksen. Nettivaraamon kautta tehdyt varaukset ovat suoraan lopullisia. Ehdot tulevat TAHKOcom Oy:tä sitoviksi, kun TAHKOcom Oy on vastaanottanut asiakkaan maksun ja täysi-ikäinen varaaja on täyttänyt matkustajailmoituksen.

Ehdot ovat voimassa EU-alueella. Ulkomaankaupassa (EU:n ulkopuoliset matkailijat) erilliset ehdot (Terms of reservation). Muiden matkailutuotteiden osalta ehtoja noudatetaan soveltuvin osin. Varauksen tekijän tulee olla varauksen tekohetkellä täysi-ikäinen. Ehdot ovat voimassa toistaiseksi, oikeudet muutoksiin pidätetään (Versio 18.01.2018).

1. Alustava varaus, varauksen varmistaminen, lopullinen varaus, lasku, maksu ja varausdokumentit

TAHKOcom Oy voi ottaa vastaan harkintansa mukaan alustavia varauksia. Alustava varaus poistetaan varmistuspäivän jälkeen automaattisesti, ellei asiakas ole ottanut yhteyttä ja varmistanut sitä lopulliseksi. Tiettyinä ajankohtina tai tiettyihin kohteisiin tehdään vain lopullisia varauksia, samoin jos majoituksen alkuun on alle 30 vrk, varaus voidaan tehdä vain lopullisena. 

Lopullinen varaus vahvistuu, kun asiakas on maksanut ennakkomaksun (20 % loma-asunnon majoitushinnasta) + 20 euron toimistomaksun laskussa mainittuun eräpäivään mennessä tai on maksanut varauksen kokonaan online-varaamon kautta tai on valinnut online-varaamossa maksutavaksi Collector-laskun. 20 euron toimistomaksua ei lisätä varaukseen, jos maksu suoritetaan heti online-varauksen yhteydessä. Joistakin maksutavoista peritään erillinen maksutapalisä.

Loppusuorituksen eräpäivä on viimeistään 42 vrk ennen loman alkua. Mikäli varauksen tekoajankohdasta on alle 42 vrk varatun jakson alkamispäivään, lähetetään vain yksi lasku, joka sisältää koko varausmaksun. Koko lasku erääntyy välittömästi. Online-varaamon puolella tässä kohtaa hyväksytään maksutapana vain verkkomaksu tai luottokortti. Myös alle 300 € suuruisesta varauksesta lähetetään vain yksi lasku. Online-verkkopankissa tai luottokortilla maksettaessa varauksen kokonaissumma erääntyy välittömästi.

Ellei asiakas maksa suorituksia eräpäivään mennessä, ei varaus vahvistu ja TAHKOcom Oy voi yksipuolisesti perua varauksen ja palauttaa kohteen myyntiin. Varausmaksun maksamatta jättäminen ei ole asiakkaan puolelta peruutus vaan varausmaksu peritään varauksen tekijältä, ellei hän ole kirjallisesti perunut varausta!

Laskun yhteydessä lähetetään asiakkaalle tiedot loma-asunnosta ja sen varustelusta sekä kulkuohjeet avainten luovutuspaikkaan ja lomakohteeseen. Online -varaamon kautta maksettaessa lähetetään asiakkaalle varausvahvistus ja tiedot loma-asunnosta ja sen varustelusta sekä kulkuohjeet avainten luovutuspaikkaan ja lomakohteeseen sähköpostilla maksua seuraavana arkipäivänä.

Maksupalvelutarjoaja
Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit
Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

2. Matkustajatietojen antovelvollisuus

Majoituslain mukaan matkustajan tulee täyttää matkustajailmoitus ennen majoittumistaan. TAHKOcom Oy:n kautta majoituksensa varanneiden edellytetään tekevän sähköinen matkustajailmoitus osoitteessa: my.tahko.com. Tietojen antovelvollisuuden laiminlyönnistä ja väärien henkilötietojen antamisesta on säädetty rangaistus rikoslaissa.

3. Peruutukset ja muutokset varauksissa

Lopullinen varaus ei ole kuluitta peruttavissa. Alustava varaus voidaan peruuttaa kuluitta varmistuspäivään saakka. Muutokset säätilassa, rinne- tai reittimäärissä, luonnonilmiöt, suuronnettomuudet, epidemiat, lakot, kulkuvälineen rikkoontuminen tai julkisen kulkuneuvon kulkematta jääminen tai vuoromuutokset tai viranomaisten asettamat rajoitteet, lemmikkieläimen sairastuminen tms. syyt eivät muuta peruutusehtoja. Suosittelemme matkavakuutuksen ottamista yllä mainittujen ongelmien varalle.

Peruutus on aina tehtävä kirjallisesti TAHKOcom Oy:lle. Peruutus katsotaan tapahtuneeksi sillä hetkellä, jolloin tieto peruutuksesta on tullut TAHKOcom Oy:lle. Huom: Varausmaksun maksamatta jättäminen ei ole peruutus! Ellei asiakas peru varaustaan ja kohde jää myymättä siinä olleen maksamattoman varauksen (jota ei ole kirjallisesti peruttu) takia, peritään varauksen hinta kokonaisuudessaan varauksen tehneeltä asiakkaalta. 

Lopullisen varauksen peruuttamisessa pidätetään aina siihen mennessä maksettu 20% ennakkomaksu ja lisäksi 20 euron käsittelymaksu. Mikäli varauksen peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 42 vrk ennen varausjakson alkua, veloitetaan koko varauksen hinta. 

Mikäli asiakas muuttaa loma-asuntoa tai loman ajankohtaa tai peruuttaa osan varaamistaan loma-asunnoista, sitä katsotaan aikaisemman varauksen peruutuksena ja uutena varauksena. Maksettua varausmaksua ei voida siirtää asunnosta toiseen, koska TAHKOcom Oy:n välittämillä loma-asunnoilla on satoja eri omistajia ja siksi siirto on yhden omistajan kannalta peruutus ja toisen kannalta uusi kauppa. Mikäli matkailupalveluiden varausta ( esim. liinavaatemäärää tai muita palveluita ) muutetaan asiakkaan pyynnöstä, peritään muutoksista kustakin 20€ käsittelymaksu. Toimistomaksu 20 € lisätään kaikkiin laskuihin. 

4. Peruutukset sairaustapauksissa

Asiakkaalla on oikeus peruuttaa kokonaan perheelle varattu majoitus ja saada majoituksesta ja siihen liittyvistä oheispalveluista TAHKOcom Oy:lle maksettu hinta takaisin ( lukuunottamatta ennakko- ja toimistomaksua ), jos olisi kohtuutonta vaatia perhettä lähtemään matkalle sen vuoksi, että varaaja itse tai hänelle läheinen henkilö äkillisesti sairastuu vakavasti, joutuu vakavaan onnettomuuteen tai kuolee. Em. tapauksessa äkillinen sairaus koskettaa kaikkia majoittujia ja siksi koko varauksen peruminen on mahdollista. Läheisenä henkilönä pidetään aviopuolisoa, avopuolisoa, lasta, vanhempaa, appivanhempaa, sisarusta, lastenlasta tai isovanhempaa. 

Vaikka kyse ei olisikaan yhden perheen matkasta, äkillinen sairastuminen saattaa oikeuttaa yksittäisen ryhmän jäsenen perumisen, jolloin hän voi saada palautuksena osuutensa henkilöhinnoitelluista tuotteista (=liinavaatteet, aamupalat ja myös majoituksesta, mikäli kohde on henkilömäärähinnoiteltu). Yksittäisen majoittujan poisjäänti äkillisen sairauden vuoksi ei kuitenkaan oikeuta majoituksen perumiseen niiden majoittujien osalta, joita äkillinen sairaus ei kosketa. Maksun palautus ei ole mahdollinen kohdehinnoitelluissa tuotteissa, ellei äkillinen sairaus kosketa kaikkia ko. loma-asunnossa majoittuvia, esim. 6 hengen mökin hinta on sama, majoittuipa siinä 1 tai 6 henkilöä. Osuuden palautus henkilöhinnoitelluista tuotteista edellyttää sitä, että palautusta hakeva henkilö on rekisteröity majoittujaksi.

Äkillinen sairaus tai onnettomuudessa loukkaantuminen on osoitettava lääkärintodistuksella, josta on käytävä ilmi sairauden alkamisajankohta sekä määritys ja MATKUSTUSKIELTO suomen kielellä. Pääsääntöisesti epidemialuonteiset influenssat (esim. sika- tai lintuinfluenssa) eivät aiheuta matkustuskieltoa. Äkillinen sairaus ei tarkoita kroonista tai pitkäaikaista perussairautta, jonka oireet äkillisesti pahenevat ja näin ollen estävät matkalle lähdön. Suosittelemme majoittujillemme matkavakuutusta, johon sisältyy peruutusturva. Sairaudesta johtuvat peruutukset on ilmoitettava viipymättä. Sairastumisesta johtuvissa peruutuksissa palautettavasta summasta vähennetään ennakkomaksu sekä toimistomaksu. Mikäli peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 48 tuntia ennen varausajankohdan alkua, ei asiakkaan suorittamaa maksua korvata.

5. TAHKOcom Oy:n oikeus peruuttaa tai keskeyttää varaus maksamattomuuden tai väärinkäytöksen vuoksi

TAHKOcom Oy voi asiasta ilmoittamatta perua eräpäivänä maksamattoman varauksen. TAHKOcom Oy:llä on myöhemmin näissä ehdoissa yksilöityihin väärinkäytöksiin perustuen oikeus keskeyttää jo alkanut varaus. 

6. TAHKOcom Oy:n oikeus peruuttaa tai keskeyttää varaus Force majeure -tapauksessa

Mikäli kysymyksessä on ylivoimainen este (force majeure), esimerkiksi putkien jäätyminen tai muu loma-asunnon käytön estävä äkillinen ongelma, lomakohteen omistaja voi TAHKOcom Oy:n välityksellä peruuttaa tai keskeyttää maksetunkin varauksen. Em. ylivoimaiseksi esteeksi katsotaan myös TAHKOcom Oy:lle omistajan ennakkoon ilmoittamaton loma-asunnon myynti tai omaan käyttöön otto. 

TAHKOcom Oy ilmoittaa mahdollisimman pian asiakkaalle peruutuksesta/keskeytyksestä. Asiakkaalla on oikeus saada TAHKOcom Oy:lle maksamansa majoitushinta tai keskeytyksen vuoksi käyttämättä jäävä osuus majoitushinnasta takaisin.

TAHKOcom Oy:n vastuu rajoittuu vain TAHKOcom Oy:lle maksetun summan palauttamiseen, eikä velvoitetta korvaavan kohteen tarjoamiselle ole. Korvausvelvollisuutta ei ole matka tms. välillisistä kuluista tai korvaavan majoituksen hinnasta.

TAHKOcom Oy voi mahdollisuuksiensa mukaan tarjota varauksen peruuttamisen vaihtoehdoksi varauksen vaihtoa toiseen kohteeseen, jolloin mahdollinen kohteiden hinnan erotus tulee asiakkaan maksettavaksi siirryttäessä kalliimpaan kohteeseen tai hänelle hyvitettäväksi halvemman kohteen tapauksessa. 

7. Avainten luovutus, käyttö ja palautus

Loma-asunto on asiakkaan käytettävissä tulopäivänä alkaen klo 16.00 lähtöpäivään klo 12.00 asti poislukien loma-asunnot, joissa on poikkeavat tulo- ja lähtöajat. Varaamasi kohteen tulo- ja lähtöajat voit tarkistaa varausvahvistuksesta tai laskusta. Loma-asunnon avaimet annetaan TAHKOcom Oy:n toimistolta Tahkovuorelta osoitteesta Tahkolaaksontie 4 A, ellei kohteen tiedoissa toisin mainita. 

Asiakkaalla on käytössään lomakohteessa 2 avainta, joista toinen jätetään lähtiessä loma-asunnon pöydälle ja toinen palautetaan TAHKOcom Oy:n toimistolle, ellei kohteessa ole muuta ohjetta. Kohteen varaaja on varausjakson aikana vastuussa avaimista. Kadonneesta avaimesta peritään lukon vaihtamisesta aiheutuneet todelliset kustannukset.

8. Oleskelu lomakohteessa, vauriot, liinavaatteet ja siivous

Loma-asuntojen majoitushintaan kuuluu asunnon vapaa käyttöoikeus. Hintaan sisältyvät lisäksi varausdokumenteissa mainitut varusteet. Varaaja on täysimääräisessä vastuussa loma-asunnon ja sen varusteiden kunnossa pysymisestä majoitusvarauksensa aikana. 

Asiakas on velvollinen ilmoittamaan välittömästi loma-asunnolle tai sen irtaimistolle aiheuttamansa vahingot ja korvaamaan ne TAHKOcom Oy:lle tai sen valtuuttamalle huoltoyhtiölle. Ilmoittamattomat vauriot laskutetaan jälkikäteen todellisten kulujen mukaan.

Asiakkaiden edellytetään käyttävän liinavaatteita. Liinavaatteita on tarvittaessa saatavana eri korvauksesta TAHKOcom Oy:ltä tai sen valtuuttamalta huoltoyhtiöltä. Jos asiakas ei ole käyttänyt liinavaatteita, lähetetään varaajalle jälkilasku peittojen, petauspatjojen ja tyynyjen pesusta todellisten kulujen mukaan. 

Loma-asuntojen siivouksesta loman aikana ja lähtösiivouksen huolehtii asukas itse. Odotamme, että asiakas huolehtii seuraavista asioista: roskien vienti, tuhkien tyhjennys, lattioiden imurointi, astioiden puhdistus (ja tiskikoneen tyhjennys), tahrojen ja likojen poisto, tavaroiden paikoilleen vienti ja vuoteiden petaus. Asiakas voi myös tilata ennakkoon loma-asuntoon loppusiivouksen eri maksusta. Huom. viikonloppuna tai arkipyhänä päättyvään varaukseen tilattu loppusiivous on hinnaltaan 1,5 -kertainen normaaliin hintaan nähden. Paikanpäällä tilatusta loppusiivouksesta veloitamme kalliimman hinnan. Vaikka loppusiivous olisikin tilattu tai sisältyy joidenkin kohteiden hintaan, edellytetään kohteen olevan normaalin asumisen jäljiltä, eli huonekalut ja muut varusteet paikoillaan ja ehjinä, roskat vietynä, tiskit tiskattuna tai vähintään astianpesukoneeseen laitettuna ja mahdolliset eritteet yms. poistettuna. Mikäli varauksen päättyessä loma-asunnon siisteys ei vastaa edellä esitettyä ja huoltaja joutuu huolehtimaan siitä ennen seuraavan asiakkaan saapumista, veloitetaan siivoukseen käytetty aika jälkilaskulla huollon hinnaston mukaisesti.

9. Henkilömäärä ja vieraat, niihin liittyvät väärinkäytökset, häiriökäyttäytyminen

Loma-asunnon suurin sallittu majoittujamäärä on sama kuin asunnon vuoteiden ja lisävuoteiden määrä eikä sitä saa ylittää. Henkilömäärä on ilmoitettava varausta tehtäessä ja majoittajat on rekisteröitävä matkustajailmoituksella. TAHKOcom Oy:llä tai sen valtuuttamalla huoltoyhtiöllä on oikeus tulla tarkistamaan epäilty varauksen henkilömäärän ylitys ja dokumentoida se esimerkiksi valokuvaamalla ja kirjaamalla paikalta tavoitettujen henkilöiden tiedot. Tavatuista matkustajailmoitukseen kirjaamattomista majoittujista peritään 60 €/hlö/vrk lisämaksu käteisenä ja heidät poistetaan välittömästi loma-asunnosta. 

Loma-asunnossa saa tilapäisesti olla vierailulla maksimissaan noin puolet majoittujien määrästä (esim. 4+2 hengen mökkiin saa majoittua max. 6 henkilöä ja siellä saa käydä samanaikaisesti kylässä max. 3-4 henkilöä). Yleinen hiljaisuus loma-asunnoissa on klo 22-06, jolloin vieraita ei sallita naapurihäiriöiden välttämiseksi. TAHKOcom Oy:llä tai sen valtuuttamalla huoltoyhtiöllä on oikeus määrittää myös muu aikaraja, johon mennessä vierailijoiden on poistuttava tai heitä pidetään majoittujina. Mikäli ylimääräiset majoittujat eivät poistu tai hanki majoitusta toisaalta itselleen tai palaavat loma-asuntoon poistumiskehotuksesta huolimatta, on TAHKOcom Oy:llä tai sen valtuuttamalla huoltoyhtiöllä oikeus keskeyttää varaus välittömästi ja tyhjentää loma-asunto majoittujista ja heidän tavaroistaan. 

Loma-asunnoissa majoittuminen edellyttää loma-asunnon omistajan ja naapureiden kunnioittamista mukaan lukien hiljaisuus klo 22-06. Varaaja on täydessä vastuussa niin loma-asunnon kunnosta kuin naapurisovustakin. Uhka omaisuudelle ja järjestyshäiriöt on raportoitava viipymättä TAHKOcom Oy:lle tai sen valtuuttamalle huoltoyhtiölle. Mikäli majoittuja tai vieras ei TAHKOcom Oy:n tai sen valtuuttaman huoltoyhtiön edustajan antamasta ilmoituksesta tai huomautuksesta huolimatta lakkaa aiheuttamasta häiriötä tai vaaraa loma-asunnossa tai lähiympäristössä, on TAHKOcom Oy:llä tai sen valtuuttamalla huoltoyhtiöllä oikeus keskeyttää varaus välittömästi. TAHKOcom Oy:llä tai sen valtuuttamalla huoltoyhtiöllä on oikeus veloittaa häiriötä tai vahinkoa aiheuttaneelta varaajalta muiden asiakkaiden mahdolliset häiriöön liittyvät reklamaatio- ja siirtokulut.

Mikäli TAHKOcom Oy tai sen valtuuttama huoltoyhtiö joutuu puuttumaan varauksen aikana esiintyviin väärinkäytöksiin useammin kuin yhden kerran, veloitetaan käynneistä aiheutuneet työtunnit toteuman mukaan huomioiden yö- ja pyhäkorotukset. 

10. Leiriytyminen, matkailuajoneuvot 

Loma-asuntojen piha- ja pysäköintialueille leiriytyminen on kaikissa muodoissaan kiellettyä ( =matkailuautoissa ja -vaunuissa, teltoissa, muissa autoissa, terasseilla tai taivasalla nukkuminen ei ole sallittua edes juhannuksena ). Leiriytymiskiellon rikkominen johtaa varauksen välittömään keskeytykseen. 

Loma-asunnon omistaja voi harkintansa mukaan myöntää luvan tai kieltää ennakkoon kysyttäessä matkailuajoneuvonpysäköinnin ja mahdollisen virransyötön ajoneuvoon sekä määrittää niille hinnan. Ilman ennakkolupaa matkailuajoneuvoja ei saa pysäköidä loma-asuntojen pihoille tai pysäköintipaikoille. Luvatta pysäköidystä matkailuajoneuvosta tai siihen otetusta virrasta peritään vähintään 60 € maksu.

11. Tupakointi, lemmikit, löytötavarat

Tupakointi on sallittu vain loma-asuntojen ulkopuolella siihen varatulla paikalla. Sisällä tupakointi johtaa varauksen keskeytykseen ja sen lisäksi veloitetaan 100 € tuuletusmaksu.

Pääsääntöisesti lemmikin tuonti välittämiimme loma-asuntoihin on kielletty, osassa on syynä loma-asunnon omistajan allergia, osassa omistajan oma lemmikki. Tarkista ennakkoon loma-asunnon kuvauksesta, sallitaanko varaamaasi kohteeseen lemmikit. Lemmikin tuonnista loma-asuntoon on aina ilmoitettava TAHKOcom Oy:lle. Lemmikin tuonnista niille sallittuun loma-asuntoon veloitamme lemmikkimaksun, joka on kohteesta riippuen 30 – 50€/varaus. Luvatta tuoduista lemmikeistä peritään 60 €/varaus lisämaksu käteisenä ja varaus voidaan keskeyttää.

Löytötavarat toimitetaan alueen löytötavaratoimistoon, josta niitä voi tiedustella.

12. Loma-asunnon puutteet ja reklamaatiot

Kaikki lomakohteen varustukseen ja kuntoon liittyvät huomautukset tulee osoittaa välittömästi TAHKOcom Oy:lle tai sen valtuuttamalle huoltoyhtiölle, jolloin ne voidaan mahdollisuuksien mukaan korjata tai kompensoida. Jos haittatekijää ei voida heti kompensoida, on asiasta tehtävä välitön kirjallinen reklamaatio. Jälkikäteen tehtyjä valituksia ei huomioida. 

Loma-asuntojen pohjakuvat ovat viitteellisiä ja siten esimerkiksi huonekalujen eri järjestys tai omistajan käyttöön lukitut kaapit eivät oikeuta reklamaatioon. TAHKOcom Oy ei vastaa niistä virheistä loma-asuntojen ennakkotiedoissa, jotka ovat syntyneet varausajankohdan jälkeen äkillisen olosuhdemuutoksen takia (esim. sinilevä, lumi- tai jäätilanteen muutos, rakennustyöt naapuritonteilla, metsänhoitotyöt tontin läheisyydessä, muutokset ulkoilureitistöissä, ravintoloiden tai kauppojen sijainneissa tms.) tai johtuen omistajan tekemistä varustelu tms. muutoksista, joita ei ole TAHKOcom Oy:lle ilmoitettu tai kolmannen osapuolen aiheuttamista ongelmista (esim. lumen auraus, tietyö, katkokset vesi-, viemäri- tai sähköverkossa, tietoliikenne- tai tv-verkossa). 

TAHKOcom Oy ei vastaa tupakoinnista, pölystä, ilman tai veden epäpuhtauksista, sisustus- tai pinnoitemateriaaleista, koti- tai luonnon eläimistä, kasveista, tai muistakaan syistä aiheutuneista allergia tms. ongelmista asiakkaille. Ellei loma-asuntoa ole erikseen mainittu allergiakohteena, on todennäköistä, että lemmikkikieltokohteen omistajalla on itsellään lemmikki. 

Jos asiakas ja TAHKOcom Oy eivät pääse em. seikoissa yhteisymmärrykseen, asiakas voi saattaa riita-asian kuluttajavalituslautakunnan käsiteltäväksi.

13. Kampanjat ja tarjoukset

Kampanjoissa ja tarjouksissa noudatetaan näiden varausehtojen lisäksi mahdollisesti erikoisehtoja, jotka ovat löydettävissä tarjous- ja kampanjamateriaaleista. Tarjoukset ja kampanjat ovat voimassa vain erityisehdoissa mainittuina ajankohtina, koskien vain uusia varauksia. Useampia kampanjoita tai tarjouksia ei voi yhdistää toisiinsa, vaikka ne olisivat samaan aikaan voimassa.

14. Paljut ja uima-altaat

Runsaan veden ja polttopuiden kulutuksen vuoksi kaikenlaiset itse tuodut tai vuokrattavat paljut ja uima-altaat ovat kiellettyjä loma-asuntojen pihoilla. Ne aiheuttavat myös häiriötä naapureille ja tyhjennysvesi aiheuttaa eroosiota ja liukkautta. Muutamissa loma-asunnoissa paljut ovat sallittuja, jolloin asiasta on erikseen mainittu loma-asunnon tiedoissa (paljun tuonnista on kuitenkin aina ilmoitettava TAHKOcom Oy:lle). Muulloin kielto on ehdoton ja sen rikkomisesta peritään välittömästi 1000 euron käteismaksu ja keskeytetään majoitusvaraus.

15. Sähköautojen lataus

Sähköauton ja hybridiauton lataaminen on sallittu ainoastaan, jos tästä on erikseen mainittu loma-asunnon kuvaustekstissä. Lataamisesta voidaan periä lisämaksu.

16. Loma-asuntojen grillit

Loma-asuntojen grillit ovat käytössä vain kesäkaudella, ellei muutoin ilmoiteta. Loma-asuntojen grillien käyttö ja siivous on asiakkaan vastuulla. Siivoamattomasta grillistä veloitetaan 100 € lisämaksu. Kaasugrilleihin kuuluu myös kaasupullo. Hiiligrilleihin asiakkaan tulee itse hankkia hiilet. Osassa loma-asunnoista grilli on käytettävissä lisämaksusta ja tällöin tästä on erikseen mainita kohdetiedoissa.

Kauppaan

Keskusvaraamo TAHKOcom Oy
Tahkolaaksontie 4 a, 73310 TAHKOVUORI, FINLAND
puh. 0300  870 787 ( 0,65 €/min )
booking(at)tahko.com