-17°C

6/15

4/24

7 km

0 km

info

Etsi & varaa › Aukioloajat › Koronainfo › Tapahtumat › Live-kamera › Uutiset ›

-17°C

6/15

4/24

7 km

0 km

sulje

-17°C

6/15

4/24

7 km

0 km

info X
Rinneravintolat

Rinneravintolat

TAHKON RINNERAVINTOLAT PALVELEVAT YMPÄRI VUODEN

Tahkon persoonalliset rinneravintolat palvelevat talvikauden lisäksi myös kesällä ja syksyllä, joten lähin ruokapaikka on rinteillä ulkoillessaan aina lähellä.

Tahkolla on kaikkiaan viisi rinneravintolaa, joista huipulla sijaitsevat ainutlaatuisella tunnelmalla varusteltu Pehku sekä upea Panorama Bar & Café näköaloineen. Huipulle pääsee rinteiden länsipuolelta myös autolla, joskin molempiin ravintoloihin ajetaan hieman eri risteyksistä. Eturinteiden päähissilinjan ja Tahkon portaiden juurella palveleva Ravintola Tirol vetää rinnekansan lisäksi myös kävellen liikkuvia, samoin kuin Tahkolaakson lipunmyynnin vieressä oleva Kunkku. 

pidä hauskaa After skissä

Tahkon rinneravintoloissa juhlitaan läpi laskettelukauden ja meno on vauhdikkaimmillaan varsinkin viikonloppuiltapäivisin.

Lue lisää

erikoisemmat illallispaikat

Rinneravintolat tarjoavat vaihtoehtoisen miljöön perinteisemmille ruokaravintoloille. Pehkuun ja Panoramaan voit varata ruokailuja pienille ja isoille porukoille, sekä kysäistä vapaita paikkoja vaikka ihan vain kahdelle.

Ruokaravintolat

Järjestä juhlat huipulla

Tahkon rinneravintoloista Pehku ja Panorama Bar & Café ovat varattavissa myös yksityisempiin tilaisuuksiin, kuten esimerkiksi hääjuhliin.

Lue lisää

Kiinnostavia kohteita

Yritykset

Ravintola Kunkku

Yritykset

Panorama Bar & Cafe

Yritykset

Ravintola Tirol

Yritykset

Rinneravintola Pehku

Esittelyssä

After ski