Tahko nyt

Etsi & varaa › Aukioloajat › Live-kamera › Tapahtumat › Työpaikat › Uutiset ›

24°C

0/15

18/36

Zipline

Retkeily

sulje

Tahko nyt X
Rinneravintolat

Rinneravintolat

Tahkon rinneravintolat palvelevat ympäri vuoden

Tahkon persoonalliset rinneravintolat palvelevat talvikauden lisäksi myös kesällä ja syksyllä, joten lähin ruokapaikka on rinteillä ulkoillessaan aina lähellä.

Tahkon huipulla sijaitsevat ainutlaatuisella tunnelmalla varusteltu Pehku sekä upeat Panorama Bar & Café ja Panorama Landscape Hotel näköaloineen. Huipulle pääsee rinteiden länsipuolelta myös autolla, joskin molempiin ravintoloihin ajetaan hieman eri risteyksistä.

Eturinteiden päähissilinjan ja Tahkon portaiden juurella palveleva Ravintola Tirol vetää rinnekansan lisäksi myös kävellen liikkuvia, samoin kuin Tahkolaakson lipunmyynnin vieressä olevat Kunkku ja Kerma sekä Länsirinteiden P-alueen vieressä palveleva Lännen Kaisla.

Järjestä juhlat huipulla

Tahkon rinneravintoloista Pehku, Panorama Bar & Café sekä Havu Kitchen & Bar ovat varattavissa myös yksityisempiin tilaisuuksiin, kuten esimerkiksi hääjuhliin.

Lue lisää

Erikoisemmat illallispaikat

Rinneravintolat tarjoavat vaihtoehtoisen miljöön perinteisemmille ruokaravintoloille. Pehkuun ja Panoramaan voit varata ruokailuja pienille ja isoille porukoille, sekä kysäistä vapaita paikkoja vaikka ihan vain kahdelle.

Ruokaravintolat

Pidä hauskaa After skissä

Tahkon rinneravintoloissa juhlitaan läpi laskettelukauden ja meno on vauhdikkaimmillaan varsinkin viikonloppuiltapäivisin.

Lue lisää

Kiinnostavia kohteita

Yritykset

Havu Kitchen & Bar

Yritykset

Rinneravintola Pehku

Yritykset

Panorama Bar & Cafe

Yritykset

Lännen Kaisla

Yritykset

Cafe & Bistro Kerma

Yritykset

Ravintola Tirol

Yritykset

Ravintola Kunkku