Tahko nyt

Etsi & varaa › Aukioloajat › Live-kamera › Tapahtumat › Työpaikat › Uutiset ›

-9°C

2/25

4/15

Ladut

Zipline

0 km

sulje

Tahko nyt X
Näe ja koe

Näe ja koe

Koe unohtumaton yhdistelmä seikkailua, sporttia ja nautiskelua

Näe ja koe Tahkolla

Tahkoilu on unohtumaton yhdistelmä seikkailua, sporttia ja nautiskelua. Tahkoilu sopii kaikenikäisille, kaikkina vuodenaikoina.

Löydä fiilikseen sopivat aktiviteetit, leppoisat lomatekemiset, kiinnostavimmat käyntikohteet, suosituimmat nähtävyydet sekä tapahtumat urheilusta viihteen eri vivahteisiin. Suunnittele reissusi etukäteen tai heittäydy seikkailuihin spontaanisti – Tahkolla voit olla kuin kotonasi, mutta rennommin.

näe ja koe things to do

Seikkailijoille

Tahkon tunnelma, kaunis järvimaisema ja metsän keskeltä kohoavat jylhät rinteet ovat kutsuneet seikkailijoita luokseen vuosikymmenien ajan.

Lue lisää

Sporttaajille

Tahkon ainutlaatuisen laaja aktiviteettivalikoima pitää vauhdin yllä loman jokaisena päivänä. Löydä sinulle sopivat vauhtilajit ja sykettä nostattavat paikat.

Lue lisää

Nautiskelijoille

Arjesta irtaantumisen ja akkujen lataamisen varmistavat loman mukavin majoitus, tasokkaat ravintolat ja Tahkon lukemattomat rentoutumismahdollisuudet.

Lue lisää

Lataa maksuton Tahko app

Liity todellisiin tahkoilijoihin lataamalla Tahko -sovellus puhelimeesi! Sovelluksesta näet yhdellä klikkauksella alueen tapahtumat, uutiset, aukioloajat, avoimet hissit, rinteet, golfkentät, hiihtoladut, kelkkareitit, olosuhteet, bussiaikataulut ja paljon muuta.

Mikäli haluat lomasi aikana vastaanottaa myös push up -viestejä, saat tarjoukset, tapahtumat ja muut ajankohtaiset lomavinkit suoraan taskuusi.

Siirry lataamaan

Kiinnostavia kohteita

Tapahtumat

Talvikauden avajaiset

06.12.2023 - 10.12.2023

Persoonallisia puitteita, herkullisia hetkiä ja viihteen eri vivahteita afterskistä livemusiikkielämyksiin...

Esittelyssä

Tapahtumat

Tapahtumat

Ilotulitus

31.12.2023

Upea, koko perheelle sopiva Uuden Vuoden ilotulitus Tahko Event Parkissa!..

Esittelyssä

Aktiviteetit

Esittelyssä

Laskettelu ja lumilautailu

Yritykset

Tahko Zipline