Tahko nyt

Etsi & varaa › Aukioloajat › Live-kamera › Tapahtumat › Työpaikat › Uutiset ›

24°C

0/15

18/36

Zipline

Retkeily

sulje

Tahko nyt X
Näe ja koe

Näe ja koe

Koe unohtumaton yhdistelmä seikkailua, sporttia ja nautiskelua

Näe ja koe Tahkolla

Tahkoilu on unohtumaton yhdistelmä seikkailua, sporttia ja nautiskelua. Tahkoilu sopii kaikenikäisille, kaikkina vuodenaikoina.

Löydä fiilikseen sopivat aktiviteetit, leppoisat lomatekemiset, kiinnostavimmat käyntikohteet, suosituimmat nähtävyydet sekä tapahtumat urheilusta viihteen eri vivahteisiin. Suunnittele reissusi etukäteen tai heittäydy seikkailuihin spontaanisti – Tahkolla voit olla kuin kotonasi, mutta rennommin.

kesä

Seikkailijoille

Tahkon tunnelma, kaunis järvimaisema ja metsän keskeltä kohoavat jylhät rinteet ovat kutsuneet seikkailijoita luokseen vuosikymmenien ajan.

Lue lisää

Sporttaajille

Tahkon ainutlaatuisen laaja aktiviteettivalikoima pitää vauhdin yllä loman jokaisena päivänä. Löydä sinulle sopivat vauhtilajit ja sykettä nostattavat paikat.

Lue lisää

Nautiskelijoille

Arjesta irtaantumisen ja akkujen lataamisen varmistavat loman mukavin majoitus, tasokkaat ravintolat ja Tahkon lukemattomat rentoutumismahdollisuudet.

Lue lisää

Lataa maksuton Tahko app

Liity todellisiin tahkoilijoihin lataamalla Tahko -sovellus puhelimeesi! Sovelluksesta näet yhdellä klikkauksella alueen tapahtumat, uutiset, aukioloajat, avoimet hissit, rinteet, golfkentät, hiihtoladut, kelkkareitit, olosuhteet, bussiaikataulut ja paljon muuta.

Mikäli haluat lomasi aikana vastaanottaa myös push up -viestejä, saat tarjoukset, tapahtumat ja muut ajankohtaiset lomavinkit suoraan taskuusi.

Siirry lataamaan

Kiinnostavia kohteita

Esittelyssä

Tapahtumat

Esittelyssä

Aktiviteetit

Esittelyssä

Käyntikohteet ja nähtävyydet

Esittelyssä

Retkeily ja luontokohteet

Yritykset

Tahko Zipline

Esittelyssä

Golf