Tahko nyt

Etsi & varaa › Aukioloajat › Live-kamera › Tapahtumat › Työpaikat › Uutiset ›

22°C

3/15

36/36

Zipline

Retkeily

sulje

Tahko nyt X

Tilaussaunat

Vuokrattavat saunat tahkolla

Sauna maisemilla rinteen huipulla, sauna rannalla, sauna kabinetilla tai ehkäpä sittenkin kätevästi hotellin yhteydessä? Suomalaisittain tuttuun tapaan myös Tahkolla on saunoja lähes kaikkialla. Varaa polttareihin, yritystilaisuuksiin, tyhy -päiviin, perhejuhliin tai nauti rentouttavasta elämyksestä oman perheen tai kaveriporukan kesken.

Tahkon erikoisimmat saunat löytyvät laskettelurinteiden huipulta rinneravintoloiden yhteydestä, jossa saunaelämyksen täydentää upea postikorttimaisema yli satasaarisen Syvärin. Saunomaan pääsee niin kesäisessä vehreydessä kuin hiihtohissien pyöriessä taustalla tai tähtitaivaan alla paljussa istuen.

Vuokrattaviin saunatiloihin tilaat kätevästi myös tarjoilut ja useiden saunojen yhteydessä on myös tilaa esimerkiksi palavereille tai muille kokoontumisille. Voit täydentää saunaelämystä tilaamalla paikalle esimerkiksi hierojan tai muita hemmotteluhoitoja.

Paljun vuokraus Tahkolla

Tahkolla toimii useita paljuja vuokraavia yrityksiä, jotka vuokraavat paljuja mökeille toimitettuna ja tarvittaessa myös polttopuiden ja lämmityspalvelun kera. Huomioithan, että kaikkiin vuokrattaviin majoituskohteisiin paljua ei ole mahdollista viedä tai siitä peritään lisämaksua. Voit tiedustella paljuja keskitetysti Tahkon Keskusvaraamosta.

Lue lisää

Saunat

Löydä lisää tilaussaunoja sekä yleisiä saunavuoroja Hello Kuopio -sivustolta. Koe uusi kaupunkiopas  ja tallenna suosikkisi sydämellä suoraan omaan reissuvihkoosi.

Lue lisää

Kiinnostavia kohteita

Yritykset

Metsäkylpylä Lähde

Yritykset

Tahko Spa Hotel

Yritykset

Break Sokos Hotel Tahko

Yritykset

Mualiman Sauna