+1°C

25,4 km

36/36

1054 p.

18/18

info

Etsi & varaa › Reissuvihko › Live-kamera › Tapahtumat › Uutiset › Koronainfo ›

+1°C

25,4 km

36/36

1054 p.

18/18

sulje

1°C

25,4 km

36/36

1054 p.

18/18

info X

Laskettelu ja lumilautailu

tahkonrinteet ja rinnetiedot

Itä-Suomen suurimman ja samalla Suomen neljänneksi suurimman hiihtokeskuksen valttikortteja ovat erinomaisesti hoidetut rinteet, toimivat oheispalvelut, monipuoliset rinnetapahtumat ja rento tunnelma. Tahko Mountainin rinnealue jakautuu kahteen ilmansuuntaan, joten aurinkoisen laskun Tahkolta löytää aina kun paistaa.

Rinteiden monipuolisuus takaa sen, että Tahkolta löytyy sopiva rinne niin lapsille, vasta-alkajille, leppoisaan fiilistelyyn kuin vauhdikkaampaan laskemiseen.

  • 24 rinnettä: Pisin 1,2km, korkeuseroa jopa 200m
  • Tahko Snowpark neljällä eri alueella
  • 15 hissiä, joista 2 tuolihissiä, 4 sompahissiä, 1 mattohissi
  • Hiihtokoulu, välinevuokraus, suksihuolto, Ski Patrol
  • 5 rinneravintolaa, 7 laavupaikkaa

tahkon rinneinfo

rinneliput ja aukioloajat

Tahkon rinnelippuja voit ostaa suoraan verkosta, Tahkolaakson lipunmyyntipisteestä, Hiihtokoulun toimistosta sekä länsirinteiden lippuautomaatista.

rinneravintolat

Tahkon persoonalliset rinneravintolat palvelevat aina koko rinnepäivän ajan, joten ruokailua ja lepohetkiä varten ei rinnealueelta tarvitse poistua mihinkään. Ravintoloiden valikoimissa riittää vaihtoehtoja jokaiselle päivälle – nautiskelet rinne-elämästä sitten lasten, ystävien tai businessvieraiden kanssa.

välinevuokraus

Tahkolla on kaksi välinevuokraamoa, joista vuokraat kätevästi sukset, laudat, murtsikat ja muut talvivälineet sekä huollatat tarvittaessa myös omat välineesi.

SkiMac Tirol Hill Ski Rent Tahko

hiihtokoulu

Tahkon hyväntuulisessa hiihtokoulussa tutustut turvallisesti uuteen lajiin, hiot laskutaitojasi kauden lähestyessä tai päivität taitosi seuraavalle tasolle.

Kurssit ja tunnit Ohjelmaa ryhmille

Yhteystiedot

Löydä kaikki yhteystiedot yksityiskohtaisemmat aukioloajat, P-alueiden osoitteet, usein kysytyt kysymykset, toimitusehdot, ratavuorot ja muu tarpeellinen Tahko Mountainin verkkosivuilta.

Tahko Mountain puh. +358 29 170 7030 ( 0,0835 €/puh + 0,1669 €/min )

Lue lisää

tahkon alppikoulu

Nilsiän peruskoulun ja lukion yhteydessä toimiva Tahkon alppikoulu tarjoaa huippu-urheilijaksi tähtäävälle nuorelle tasapainoisen, turvallisen ja yksilöllisen kasvu-, opiskelu- ja valmennusympäristön. Alppikoululaisiin ja valmennustiimiin törmäät kotirinteessään Tahkolla läpi talvikauden.

Kiinnostavia kohteita

Yritykset

Tahkonrinteiden Hiihtokoulu

Yritykset

Tahko Mountain

Yritykset

SkiMac Tahko

Tarjoukset

Tahko Mountain, Tahkovuori

Kausikorttien ennakkotarjous

Yritykset

Hill Ski Rent Tahko