Tahko nyt

Etsi & varaa › Aukioloajat › Live-kamera › Tapahtumat › Työpaikat › Uutiset ›

14°C

0/15

36/36

Zipline

Retkeily

sulje

Tahko nyt X

Laskettelu ja lumilautailu

Tahkon rinteet ja rinnetiedot

Itä-Suomen suurimman ja samalla Suomen neljänneksi suurimman hiihtokeskuksen valttikortteja ovat erinomaisesti hoidetut laskettelurinteet, toimivat oheispalvelut, monipuoliset rinnetapahtumat ja rento tunnelma. Tahko Mountainin rinnealue jakautuu kahteen ilmansuuntaan, joten aurinkoisen laskun Tahkolta löytää aina kun paistaa.

Rinteiden monipuolisuus takaa sen, että Tahkolta löytyy sopiva rinne niin lapsille, vasta-alkajille, leppoisaan fiilistelyyn kuin vauhdikkaampaan laskemiseen.

Rinteiden aukioloajat

15.-21.4.2024

  • ma-la klo 09.00-17.00
  • sunnuntai klo 09.00-14.00
laskettelu

Rinnelippujen hinnat

Halpaa hupia 15.-21.4. | Rinneliput -30%

Perushinnat kaudelle 2023-2024

Tahkon rinnelippuja voit ostaa rinnelippujen verkkokaupasta 24/7, Länsirinteiden, Tahkolaakson ja päähissilinjan lippuautomaateista 24/7 sekä Tahkolaakson ja Tirolin lipunmyyntipisteistä niiden aukioloaikojen mukaisesti. Liikuntaeduilla voi toistaiseksi maksaa vain fyysisissä lipunmyyntipisteistä.

Lasten ja aloittelijoiden
Mini Mountain

Lasten ja aloittelijoiden rinnealue tekee harrastamisen aloittamisesta entistä helpompaa. Alueella on muun muassa katettu mattohissi, sompahissi sekä oma, edullisempi lipputyyppi.

werneri

Hiihtokoulun
Werneri -kurssit

Wernerin vauhdikkaassa hiihtokoulussa lapset ja nuoret oppivat laskettelun ja lumilautailun, sekä turvallisen liikkumisen rinteessä. Tarjolla lähes joka viikonloppu sekä lomasesonkeina.

pujottelukisa

Koko perheen
rinnetapahtumat

Vauhdikasta menoa, yhteistä tekemistä ja punaisia poskia. Rinnetapahtumia järjestetään läpi talven ja varsinkin hiihtolomaviikoilla maksutonta hauskanpitoa on tarjolla lähes joka päivä.

Rinneinfo

Rinnekartat

Rinnekohtaiset aukioloajat

Hissikohtaiset aukioloajat

Siirtymäreittien aukioloajat

laskettelu vuokraamot

Välinevuokraus ja Sport shopit

Tahkon rinnealueella palvelee kaksi välinevuokraamoa, joista vuokraat niin sukset, laudat, monot, kypärät, sauvat, valjaat, murtsikat muutkin välineet lumisiin seikkailuihin – aikuisille ja lapsille. Vuokraamojen yhteydessä toimivissa shopeissa täydennät varusteitasi huippumerkeillä, olit sitten menossa rinteeseen, ladulle, pyöräilemään, treenailemaan tai muuten vain ulkoilemaan.

Tutustu tarkempiin valikoimiin vuokraamojen omilla sivuilla.

rinneravintolat

Rinneravintolat

Tahkon persoonalliset rinneravintolat palvelevat koko rinnepäivän ajan ja vaihtoehtoja riittää jokaiselle päivälle – nautiskelet rinne-elämästä sitten lasten, ystävien tai businessvieraiden kanssa.

Hiihtokoulu

Tahkon hyväntuulisessa hiihtokoulussa tutustut turvallisesti uuteen lajiin, hiot laskutaitojasi kauden lähestyessä tai päivität taitosi seuraavalle tasolle. Kurssit, yksityistunnit, tapahtumat, ryhmäohjelmat.

Yhteystiedot

Löydä kaikki yhteystiedot yksityiskohtaisemmat aukioloajat, P-alueiden osoitteet, usein kysytyt kysymykset, toimitusehdot, ratavuorot ja muu tarpeellinen Tahko Mountainin verkkosivuilta.

Tahko Mountain puh. +358 29 170 7030 ( 0,0835 €/puh + 0,1669 €/min )

Lue lisää

Tahkon alppikoulu

Nilsiän peruskoulun ja lukion yhteydessä toimiva Tahkon alppikoulu tarjoaa huippu-urheilijaksi tähtäävälle nuorelle tasapainoisen, turvallisen ja yksilöllisen kasvu-, opiskelu- ja valmennusympäristön. Alppikoululaisiin ja valmennustiimiin törmäät kotirinteessään Tahkolla läpi talvikauden.

Kiinnostavia kohteita

Yritykset

Hill Ski Rent Tahko

Yritykset

Tahko Mountain

Yritykset

SkiMac Tahko