Tahko nyt

Etsi & varaa › Aukioloajat › Live-kamera › Tapahtumat › Työpaikat › Uutiset ›

2.4°C

36/36

0/15

Tahkon portaat

Retkeily

sulje

Tahko nyt X

Laskettelu ja lumilautailu

Tahkon rinteet ja rinnetiedot

Itä-Suomen suurimman ja samalla Suomen neljänneksi suurimman hiihtokeskuksen valttikortteja ovat erinomaisesti hoidetut laskettelurinteet, toimivat oheispalvelut, monipuoliset rinnetapahtumat ja rento tunnelma. Tahko Mountainin rinnealue jakautuu kahteen ilmansuuntaan, joten aurinkoisen laskun Tahkolta löytää aina kun paistaa.

Rinteiden monipuolisuus takaa sen, että Tahkolta löytyy sopiva rinne niin lapsille, vasta-alkajille, leppoisaan fiilistelyyn kuin vauhdikkaampaan laskemiseen.

 • 24 rinnettä: Pisin 1,2km, korkeuseroa jopa 200m
 • Tahko Snowpark neljällä eri alueella
 • Uusi lasten ja aloittelijoiden rinnealue Mini Mountain
 • 15 hissiä, joista 2 tuolihissiä, 4 sompahissiä, 1 katettu mattohissi
 • Hiihtokoulu, välinevuokraus, suksihuolto, Ski Patrol
 • 5 rinneravintolaa, 7 laavupaikkaa
 • Jääpysäköintialue

Rinteiden aukioloajat

 • 15.4.2023 saakka
  • joka päivä klo 09:30-19:00
 • 16.-22.4.2023
  • joka päivä klo 09:00-17:00
eero & hp tour

Tahkon rinnetapahtumat

Business Slalom, Tahko Ski Lift Pitch, Eero & HP Tour, QKLS Rally, Rinnepiknik, Naamiaislaskut, Kelkkakunkku ja muut kevään rennot rinnetapahtumat!

Tapahtumakalenteri

Uutta! Valloitin vuoren -Ski Tour

Tutustu rinnealueeseen paikallisen oppaan kanssa! Opastetun rinnekierroksen kesto on 2,5 tuntia (sis. tauon) ja hintaan sisältyy myös hiihdonpetusvinkit ja hissilippu. Takuulähdöt lauantaisin klo 10:00.

Lue lisää
valloitin vuoren ski tour tahko

Rinnelippujen hinnat 2022-2023

LipputyyppiHinta*6-12v. ja *65-74v.
päivä klo 09:30-19:0045 €31 €
iltapäivä klo 12:00-19:0043 €30 €
3 tuntia39 €27 €
ilta klo 17:00-19:0033 €23 €
Mini Mountain 2h15 €15 €
Mini Mountain päivä klo 09:30-19:0025 €25 €
Key Card7 €7 €

Alle 6-vuotiaat laskevat veloituksetta kypärä päässä ja aikuisen kanssa samalla portin avauksella.

Tahko Mountain lipunmyyntipisteet

Tahkon rinnelippuja voit ostaa rinnelippujen verkkokaupasta 24/7, Länsirinteiden, Tahkolaakson ja Tirolin lippuautomaateista 24/7 sekä Tahkolaakson ja Tirolin lipunmyyntipisteistä aukioloaikojen mukaisesti.

Uutta! Mini Mountain

Uusi lasten ja aloittelijoiden rinnealue Mini Mountain tekee harrastamisen aloittamisesta entistä helpompaa. Uutta on muun muassa aiempaa loivempi ja tilavampi rinne, katettu mattohissi, uusi sompahissi sekä oma, edullisempi Mini Mountain -lipputyyppi.

Lue lisää

Rinneravintolat

Tahkon persoonalliset rinneravintolat palvelevat aina koko rinnepäivän ajan, joten ruokailua ja lepohetkiä varten ei rinnealueelta tarvitse poistua mihinkään. Ravintoloiden valikoimissa riittää vaihtoehtoja jokaiselle päivälle – nautiskelet rinne-elämästä sitten lasten, ystävien tai businessvieraiden kanssa.

Lue lisää

Välinevuokraus

Tahkolla on kaksi välinevuokraamoa, joista vuokraat kätevästi sukset, laudat, murtsikat ja muut talvivälineet sekä huollatat tarvittaessa myös omat välineesi.

SkiMac Tirol Hill Ski Rent Tahko

Hiihtokoulu

Tahkon hyväntuulisessa hiihtokoulussa tutustut turvallisesti uuteen lajiin, hiot laskutaitojasi kauden lähestyessä tai päivität taitosi seuraavalle tasolle.

Kurssit ja tunnit Ohjelmaa ryhmille

Sport shopit

Tahkon välinevuokraamojen yhteydessä toimivissa monipuolisissa shopeissa täydennät varusteitasi huippumerkeillä, olit sitten menossa rinteeseen, ladulle, pyöräilemään, treenailemaan tai muuten vain ulkoilemaan. Pistäydy shoppailemassa!

Hill Shop Tahko SkiMac Tirol Shop

Yhteystiedot

Löydä kaikki yhteystiedot yksityiskohtaisemmat aukioloajat, P-alueiden osoitteet, usein kysytyt kysymykset, toimitusehdot, ratavuorot ja muu tarpeellinen Tahko Mountainin verkkosivuilta.

Tahko Mountain puh. +358 29 170 7030 ( 0,0835 €/puh + 0,1669 €/min )

Lue lisää

Tahkon alppikoulu

Nilsiän peruskoulun ja lukion yhteydessä toimiva Tahkon alppikoulu tarjoaa huippu-urheilijaksi tähtäävälle nuorelle tasapainoisen, turvallisen ja yksilöllisen kasvu-, opiskelu- ja valmennusympäristön. Alppikoululaisiin ja valmennustiimiin törmäät kotirinteessään Tahkolla läpi talvikauden.

Kiinnostavia kohteita

Yritykset

SkiMac Tahko

Yritykset

Hill Ski Rent Tahko

Yritykset

Tahko Mountain