+18°C

25,4 km

36/36

1054 p.

18/18

info

Etsi & varaa › Reissuvihko › Live-kamera › Tapahtumat › Uutiset › Koronainfo ›

+18°C

25,4 km

36/36

1054 p.

18/18

sulje

18°C

25,4 km

36/36

1054 p.

18/18

info X

Maastopyöräily

maastopyöräilijän unelmakohde keskellä suomea

Maastopyöräilijän unelmakohde on Tahko, jossa lajin harrastajia hemmotellaan hyvin merkityllä ja monipuolisella reitistöllä, huippulaadukkaalla vuokrauskalustolla sekä upeilla oheispalveluilla ravintoloista majoituksiin.

Enimmillään 200 metrin korkeuserot ja monipuolisesti haastavat reitit sopivat myös tavoitteelliseen harjoitteluun. Lumettoman kauden suosituimpia maastopyöräilyreittejä ovat noin 20km mittainen Rahasmäen kierros, noin 14km mittainen Tahkomäen kierros sekä rinnealueen alamäkiradat. Talviseen menoon sopii upeissa maisemissa kiemurteleva, noin 16km mittainen talvipyöräilyreitti, joka toimii parhaiten leveän renkaan alla.

Tahkon reittejä on myös helppo yhdistellä mieleisekseen, joten matkalta voi poiketa vaikkapa rinneravintolaan – joskin ihastuttavia taukopaikkojakin on tarjolla tasaisin välimatkoin.

tahkon maastopyöräilykartat

paikanna itsesi reitillä

Tulostettavien PDF -karttojen lisäksi voit seurata kulkuasi Salmi Map -kartalla, jonne on merkattuna myös merkittävimmät taukopaikat, käyntikohteet ja ravintolat. Kartan käyttäminen ei vaadi erillisen sovelluksen asentamista, mutta muistathan sallia paikannuksen puhelimestasi.

Siirry kartalle

vuokraa välineet

Tahkolta vuokraat fillarit niin maastoon, kauppareissuille kuin alamäkiradoilla hurjasteluun. Joustolla, sähköllä, leveillä renkailla, luomuna, aikuisille, lapsille, yhdelle, kahdelle tai kerrallaan jopa 60 henkilön ryhmille.

löydä lähin ravintola

Tahkon huipulla olevissa rinneravintoloissa tulee pistäydyttyä tauolla, mutta missä ruokailla pyöräilyreissun jälkeen? Löydä suosikkisi ja tarkasta samalla ravintoloiden aukioloajat.

Lue lisää

Maastopyöräily

Etsi lisää maastopyöräilyreittejä Kuopio-Tahko alueen yhteissivustolta. Suunnittele matkasi ja tallenna suosikkisi sydämellä suoraan omaan reissuvihkoosi.

Lue lisää

Kiinnostavia kohteita

Paikat

Talvipyöräilyreitit

Yritykset

SkiMac Tahko

Tarjoukset

Tahkonrinteet, Tahkovuori

Bike Park ajo-opetus

Tiesitkö?

Voit pestä pyöräsi maksutta Break Sokos Hotel Tahkon pesupaikalla.

Paikat

Tahkovuori

Tahko Bike Park

Tarjoukset

Tahko Safarit, Tahkovuori

eFatbike vuokraus

Yritykset

Tahko Safarit

Yritykset

Hill Ski Rent Tahko

Tarjoukset

SkiMac Tahko, Tahkovuori

Maastopyörän vuokraus