Tahko nyt

Etsi & varaa › Aukioloajat › Live-kamera › Tapahtumat › Työpaikat › Uutiset ›

8°C

0/15

18/36

Zipline

Retkeily

sulje

Tahko nyt X
Hääjuhlat Tahkolla

Hääjuhlat Tahkolla

Häiden järjestämiseen sopivat juhlatilat Tahkolla

Tahkolla häitä on juhlittu maalaismiljöössä, rinteiden huipulla, metsän keskellä, juhlasaleissa, huviloissa sekä järven äärellä. Häät ovat juhla, joita mietitään usein jo monta vuotta etukäteen. Ja jotta saamme varattua täydellisen juhlapaikan juuri teidän tärkeään päiväänne, kannattaa juhlapaikkoihin tulla tutustumaan hyvissä ajoin. Keräsimme tälle sivulle muutamia mielenkiintoisia ja eri tyylisiä juhlapaikkoja – tutustu ja ihastu!

Tahko Golden Resortin upea ravintolasali

Golden Resort

Golden Resortin kaunis ja avara juhlatila, räätälöidyt häämenut ja tilavat huvilat tarjoavat puitteet ikimuistoiseen juhlaan jopa 250 hengelle vuoden jokaisena päivänä.

Upean ravintolasalin suurista ikkunoista tulvii valoa ja näkymät avautuvat vehreään ja rauhalliseen ympäristöön. Katettu ulkoterassi tuo mukavasti lisätilaa ja ammattitaitoinen henkilökunta huolehtii, että kaikki sujuu suunnitellusti.

Golden Resortin ainutlaatuiset huvilat saunoineen ja terasseineen tarjoavat mainiot puitteet myös juhlaväen majoitukseen.

Lue lisää

Break Sokos Hotel Tahko

Break Sokos Hotel Tahkon viihtyisässä ja tilavassa Maisemasalissa onnistuu hääjuhla jopa 120 hengelle. Vastikään uudistuneessa tilassa on myös täysin varusteltu baari, koroke bändiä varten sekä yksityinen terassi. Juhliin sopii erinomaisesti myös saman katon alla oleva Hophaus Tahko katettuine terasseineen ja avattavine lasiseinineen.

Häämenuun hotellista löytyy useita valmiita vaihtoehtoja, mutta pari voi halutessaan luoda menusta juuri sellaisen kuin itse haluaa. Juhlavastaanotto ja majoitus järjestyvät helposti samassa rakennuksessa – kesällä 2024 hotellista löytyy yhteensä 66 huonetta ja joulukuusta 2024 alkaen myös rakenteilla olevan uudisosan upeat huoneet – kaikkiaan 120 huonetta.

Pehku

Pehkun maalaisromanttinen rustiikkinen sisustus ja huikeat maisemat koko Tahkon alueelle tarjoavat mahtavat puitteet ikimuistoiseen juhlaan.

Persoonallisuutta hääjuhliin on helppo tuoda kukilla ja muilla somisteilla. Pehkun ammattitaitoinen henkilökunta huolehtii, että kaikki sujuu suunnitellusti.

Pehkun toimiessa talvella rinneravintolana ja legendaarisena after ski -paikkana, otollisin aika viettää häitä Pehkussa on toukokuun alusta lokakuun loppuun saakka.

Lue lisää

Panorama

Panorama Bar & Café on ainutlaatuinen hääpaikka Tahkon huipulla. Näköalaravintola tarjoaa mykistävät puitteet hääjuhlan järjestämiseen. Idyllinen 90-paikkainen pääravintola, 110-paikkainen, lämmin paviljonki, sekä 175-paikkainen aurinkoterassi toimivat viihtyisänä juhlatilana isommallekin vierasmäärälle. Hääpari suunnittelee häämenun yhdessä Panoraman henkilökunnan kanssa. Näissä upeissa maisemissa on myös vihitty useampi hääpari.

Panorama Bar & Cafén vieressä palveleva, joulukuussa 2023 avattu Panorama Landscape Hotel luo elämyksellisyyden juhlaan kuin juhlaan. Upeat maisemasviitit, ainutlaatuinen metsäkylpylä sekä palkittu ravintola Havu Kitchen & Bar täydentävät hääjuhlatunnelman huipulla – kaikkina vuodenaikoina.

Lue lisää
hääjuhlat

Juhliin sopivat huvilat ja catering

Upeiden juhlatilojen lisäksi Tahkolla on kymmeniä erityisesti juhliin sopivia huviloita, joissa juhlii, viihtyy ja majoittuu isommallakin porukalla. Tutustu kohdevalikoimaan verkkokaupassa ja täydennä Catering -palveluilla.

Lue lisää

Hääparin ja juhlavieraiden majoitus

Tahkolla häävieraiden majoitus järjestyy vaivattomasti juhlapaikan läheltä ja sopivat majoitukset voi valita lähes 1000 erilaisen kohteen joukosta. Mikäli tarvitset apua esimerkiksi juhlapaikan vieressä olevien mökkien varaamiseksi vieraiden majoitukseen, otathan yhteyttä alueen keskusvaraamon ammattilaisiin – booking(at)tahko.com tai puh. 0300  870 787 ( 0,65€/min ) – ja saat kaikki tarvitsemasi palvelut helposti yhdestä paikasta.

hääjuhlat
Tahkon rennosta tunnelmasta kannattaa saapua
nauttimaan jo paria päivää ennen hääjuhlaa.