Tahko nyt

Etsi & varaa › Aukioloajat › Live-kamera › Tapahtumat › Työpaikat › Uutiset ›

-0°C

25/25

15/15

36.8 km

Zipline

113 km

sulje

Tahko nyt X
Hääjuhlat Tahkolla

Hääjuhlat Tahkolla

Etsitkö häihin sopivia paikkoja tahkolta?

Tahkolla häitä on juhlittu maalaismiljöössä, rinteiden huipulla, metsän keskellä, juhlasaleissa, huviloissa sekä järven äärellä. Häät ovat juhla, joita mietitään usein jo monta vuotta etukäteen. Ja jotta saamme varattua täydellisen juhlapaikan juuri teidän tärkeään päiväänne, kannattaa juhlapaikkoihin tulla tutustumaan hyvissä ajoin. Keräsimme tälle sivulle muutamia mielenkiintoisia ja eri tyylisiä juhlapaikkoja – tutustu ja ihastu!

Tahko Golden Resortin upea ravintolasali

Golden Resort

Golden Resortin kaunis ja avara juhlatila, räätälöidyt häämenut ja tilavat huvilat tarjoavat puitteet ikimuistoiseen juhlaan jopa 200 hengelle vuoden jokaisena päivänä.

Upean ravintolasalin suurista ikkunoista tulvii valoa ja näkymät avautuvat vehreään ja rauhalliseen ympäristöön. Katettu ulkoterassi tuo mukavasti lisätilaa ja ammattitaitoinen henkilökunta huolehtii, että kaikki sujuu suunnitellusti.

Golden Resortin ainutlaatuiset huvilat saunoineen ja terasseineen tarjoavat mainiot puitteet myös juhlaväen majoitukseen.

Lue lisää

Break Sokos Hotel Tahko

Break Sokos Hotel Tahkon viihtyisässä ja tilavassa yläsalissa onnistuu hääjuhla jopa 100 hengelle. Salissa on myös täysin varusteltu baari, koroke bändiä varten sekä yksityinen terassi. Hotellin uusimpana tilana juhliin sopii erinomaisesti myös Hophaus Tahko katettuine terasseineen ja avattavine lasiseinineen.

Häämenuun hotellista löytyy useita valmiita vaihtoehtoja, mutta pari voi halutessaan luoda menusta juuri sellaisen kuin itse haluaa. Juhlavastaanotto ja majoitus järjestyvät helposti samassa rakennuksessa – hotellista löytyy yhteensä 120 huonetta ja hotellin sviitti on täydellinen ensimmäiseen yöhön avioparina.

Pehku

Pehkun maalaisromanttinen rustiikkinen sisustus ja huikeat maisemat koko Tahkon alueelle tarjoavat mahtavat puitteet ikimuistoiseen juhlaan.

Persoonallisuutta hääjuhliin on helppo tuoda kukilla ja muilla somisteilla. Pehkun ammattitaitoinen henkilökunta huolehtii, että kaikki sujuu suunnitellusti.

Pehkun toimiessa talvella rinneravintolana ja legendaarisena after ski -paikkana, otollisin aika viettää häitä Pehkussa on toukokuun alusta lokakuun loppuun saakka.

Lue lisää

panorama

Panorama Bar & Café on ainutlaatuinen hääpaikka Tahkon huipulla. Näköalaravintola tarjoaa mykistävät puitteet hääjuhlan järjestämiseen. Idyllinen 90-paikkainen pääravintola, 110-paikkainen, lämmin paviljonki, sekä 175-paikkainen aurinkoterassi toimivat viihtyisänä juhlatilana isommallekin vierasmäärälle. Hääpari suunnittelee häämenun yhdessä Panoraman henkilökunnan kanssa. Näissä upeissa maisemissa on myös vihitty useampi hääpari.

Lue lisää

wanha klubi

Tahkon keskustassa sijaitsevan Ravintola Wanhan Klubin valoisa, pyöreän muotoinen ravintolasali antaa oivat puitteet hääjuhlan viettoon jopa 130 hengelle. Hääjuhlia voi järjestää vain lokakuusta toukokuuhun, joten Klubi sopii erinomaisesti nimenomaan talvihäiden järjestämiseen. Ikkunoista avautuu lumoavat maisemat Tahkonrinteille ja lumisille väylille.

Wanha Klubi suunnittelee häämenun aina yhdessä hääparin kanssa heidän toiveidensa pohjalta. Ota yhteyttä ja käy paikan päällä tutustumassa!

Lue lisää

Tahkolla häävieraiden majoitus järjestyy vaivattomasti juhlapaikan läheltä ja sopivat majoituskohteet voi valita lähes 1000 erilaisen kohteen joukosta. Voit varata tiloja ja majoituksia joko suoraan itse tai voit pyytää apua alueen keskusvaraamon ammattilaisilta. Tahkolta löytyy myös kymmeniä juhlien järjestämiseen sopivia huviloita, ota yhteyttä booking(at)tahko.com tai puh. 0300  870 787 ( 0,65€/min ).

Kesäinen ilta veden äärellä

Niin kuin näet, Tahko on upea paikka järjestää häät. Tervetuloa juhlimaan.