+1°C

25,4 km

36/36

1054 p.

18/18

info

Etsi & varaa › Reissuvihko › Live-kamera › Tapahtumat › Uutiset › Koronainfo ›

+1°C

25,4 km

36/36

1054 p.

18/18

sulje

1°C

25,4 km

36/36

1054 p.

18/18

info X

Melonta

meloen upeisiin maisemiin

Tahkolla melotaan satasaarisen Syvärin syleilyssä rinteiden kajastaessa horisontissa. Järvi-Suomen alueelle tyypilliseen tapaan myös Tahkon saaristoista löytyy useita upeita taukopaikkoja ja välineet voi vuokrata paikan päältä.

Moni vesillä liikkuja suuntaa kanoottinsa läheiselle Kammonluodolle, jossa kesäpäivä taittuu illaksi nuotion äärellä, välillä uimassa käyden ja auringonlaskua ihastellen. Matkalla Tahkon keskustasta Kammonluodolle kannattaa myös piipahtaa ainakin historiallisessa Aholansaaressa tai jos haluaa lähteä hieman kauemmaksi, voi pysäkiksi ottaa pikkuisen Nimettömän laavun.

Meloen Tahkolta pääsee kauemmaskin ja jos nimenomaan pidemmät matkat kiinnostavat, voi ensialkuun kokeilla vaikkapa Kuopio-Tahko välistä reittiä upeine kapeikkoineen.

melontareitit kartalla

vuokraa välineet vesille

Kanootit ja kajakit vuokraat näppärästi Tahkon keskustan ohjelmapalveluyrityksistä. Varaa verkossa ja nouda sovittuna ajankohtana. Kysy myös opastettuja melontaretkiä luontoruokailuineen ja kokoa porukallesi ihastuttava elämys.

Lue lisää

poikkea aholansaaressa

Viehättävä käyntikohde ja pysähdyspaikka aivan Tahkon kupeessa. Laiturista ajetaan saaren omaa yhteysliikennettä Sääskiniemen kärkeen, joten melojien on hyvä pysytellä poissa laivan reitiltä.

Lue lisää

Melonta

Etsi lisää melontaan liittyvää sisältöä Kuopio-Tahko alueen yhteissivustolta. Suunnittele matkasi ja tallenna suosikkisi sydämellä suoraan omaan reissuvihkoosi.

Lue lisää

Kiinnostavia kohteita

Paikat

Kuopio, Tahkovuori

Kammonluoto

Yritykset

Tahko Safarit

Artikkelit

Kesäpäivä vesillä

Yritykset

SkiMac Tahko