Tahko nyt

Etsi & varaa › Aukioloajat › Live-kamera › Tapahtumat › Työpaikat › Uutiset ›

23°C

3/15

36/36

Zipline

Retkeily

sulje

Tahko nyt X

Tahko Safarit sai uuden omistajan

  Salla Kotsalainen • 2 joulukuun, 2020

Toiminta jatkuu ennallaan

Tahko Safarit nimellä paremmin tunnettu ohjelmapalveluyritys Seikkailu Kuopio Oy on myynyt liiketoimintansa iisalmelaisen Jarno Nousiaisen Jylhä Outdoors Oy:lle. Joulukuun ensimmäinen päivä voimaan astunut kauppa koskee kalustoa sekä ohjelmapalvelutoimintoja. Uusi yrittäjä jatkaa Tahko Safareiden toimintaa nykyisen henkilöstön kanssa, Tahkon kävijöille tutuissa tiloissa Nipasentien safaritalolla ja Tahkon keskustan vuokraamossa, Break Sokos Hotel Tahkoa vastapäätä.

Uusi yrittäjä uskoo Tahkon ympärivuotiseen kehittymiseen ja suomalaisten matkailuun tulevana talvena. ”Kulunut kesä on ollut hyvin vilkas koronasta huolimatta ja ihmisten tarve päästä luontoon kasvaa. Tulemme panostamaan sähköisiin kulkuvälineisiin myös tulevaisuudessa”, kertoo Jarno Nousiainen.

Tahko Safarit
Safaritalon tunnelmaa Tahkon päätien varrella.

Nyt toteutuvan liiketoimintakaupan myötä kesälomalle jäävä yrittäjä Arto Jauhiainen uskoo omistajavaihdoksen tuovan alueelle mukavasti uutta verta ja näkemystä. ”25 vuotta alalla on riittävästi ja nyt on aika antaa tilaa uusille ajatuksille, uusien ihmisten kanssa”, sanailee Jauhiainen. Aivan kokonaan mies tuskin Tahkolta poistuu, siellä maastot ja reitit erinomaisesti tuntevana hän on vahvasti mukana muun muassa meneillään olevissa Tahkon reitistöjen kehittämisprojekteissa.

Tahko Safarit on toteuttanut monipuolisia seikkailuja jo lähes 30 vuoden ajan. Yrityksen historia alkoi jo vuonna 1992, jolloin Ako Turunen aloitti aloitti kelkanvuokrauksen Tahkovuorella. Seikkailu Kuopio Oy osti Tahko Safarit vuonna 2012 ja se on toiminut Kuopiossa nimellä SeikkailuKuopio ja Tahkolla nimellä Tahko Safarit.

Talven vuokraukset suoraan verkosta

Tahko Safareiden johdolla Tahkon taianomaisiin maisemiin voi suunnata niin omatoimisesti, kuin opastettunakin. Kaikkein kätevimmmin varauksia voi tehdä 24/7 suoraan verkosta.

  • eFatbike -retket ja vuokraus
  • Moottorikelkkasafarit ja vuokraus
  • Paintball – uudistunut kenttä Tahkolla
  • Ryhmäohjelmat kaikkiin vuodenaikoihin
  • Katso kaikki tuotteet ja hinnat

Uusi reitti

Elämyksellinen, uusi talvipyöräilyreitti avataan kaudelle 20-21.

Lue lisää
tahko safarit kauppa
Jarno Nousiainen toivottaa kaikki tervetulleeksi juttusille ja seikkailemaan.

© 2020 Kuopio-Tahko Markkinointi