Tahko nyt

Etsi & varaa › Aukioloajat › Live-kamera › Tapahtumat › Työpaikat › Uutiset ›

-1°C

50,3km/67km

18/24

12/15

112km/112km

sulje

Tahko nyt X
Tahko Campus

Tahko Campus

Opiskele ja työllisty Tahkolla

Tahko on paitsi elämyksellinen matkailukeskus, myös yhteisöllinen paikka elää ja asua, opiskella ja työskennellä – upeiden vapaa-ajanviettomahdollisuuksien äärellä. Tahko Campus yhdistää osaajat, innovaatiot, yritykset ja työpaikat sekä opiskelutarjonnan ja koulutusmahdollisuudet.

Avoimet työpaikat

Katso alueen avoimet työpaikat Työmarkkinatorin sivuilta tai ota rohkesti yhteyttä yritykseen, josta olet kiinnostunut ja jätä avoin hakemus.

Avoimet työpaikat Työmarkkinatorilla Tahkon yritykset

Mitäs me tahkolaiset

Tahkolla on järjettömän runsas valikoima työskentelymahdollisuuksia, eri yrityksissä ja useilla toimialoilla. Kysyimme muutamilta työntekijöiltä, miksi he ovat tulleet töihin juuri Tahkolle ja mikä alueessa kiehtoo.

Tutustu tekijöihin

Tahkoilu on nyt myös tutkinto!

Mitä jos viettäisit opiskeluvuotesi Suomen monipuolisimmassa matkailukeskuksessa keskellä huipputapahtumia, lukemattomia aktiviteetteja ja kuvankaunista luontoa? Nyt se on mahdollista oppisopimuksella toteutettavissa opinnoissa, joissa kouluttautuminen ja lähiopetus tapahtuvat Tahkolla sijaitsevilla työpaikoilla sekä verkko-opinnoilla. Valittavanasi on viisi toisen asteen tutkintoa sekä mahdollisuus syventää osaamista erikoisammattitutkinnoissa vaikkapa esimiestehtäviin.

Lisätietoja Sakkyn sivuilta

Sinustako tahkolainen?

Millaista on työskennellä Tahkolla? Tutustu tahkolaisiin ja alueen yrityksiin alla olevista videoista!

Break Sokos Hotel Tahko

Keskusvaraamo TAHKOcom

Panorama Bar & Cafe

Ravintolat Rehti & Riemu

Tahko24h

Pehkubaari

Tahko Chalet

Ravintola El Monte