Rotorway


Rotorwayn helikopterien kyydissä pääset katselemaan maisemia yläilmoista käsin tai siirtymään paikasta toiseen taksilennolla. Maisemalennätyksiä järjestetään eri pituisina, alkaen viidestä minuutista pidempiin, 45min mittaisiin lentoihin. Lennätyksiä tehdään kolmella erikokoisella koneella, joten ennakkoon varaten tarjolla on myös kokonaisvaltaiset elämyspalvelut kaiken kokoisille porukoille. Tahkolla Rotorwayn helikopterit tekevät maisemalennätyksiä säännöllisesti, yleensä hiihtolomilta alkaen – pääsiäiseen saakka.

Helikopterin lähtöpaikka sijaitsee Tahkolahden jäällä, Tahkon sillan pohjoispuolella ja siihen on helppo saapua kävellen niin keskustan sykkeestä, rinteestä kuin jääparkkipaikaltakin. Kopteri voi laskeutua myös Panoraman laskeutumispaikalle, Tahkon huipulle. Lennon minimihenkilömäärä on 2 henkilöä, mutta jos olet liikkeellä yksin ja kaverit odottavat Panoraman terassilla – voit aina tiedustella myös jaettuja kyytejä.

Liput voi ostaa ennakkoon verkosta tai paikan päältä klo 11-17 välisenä aikana ( säävaraus ).

Osta maisemalennätys verkosta

 

 

Rotorway


73310 TAHKOVUORI
+358 504 380 490 Yrityksen kotisivu

Tarjoukset ja tuotteet

Helikopterilennätykset

Varaa lento maisemien ihasteluun tai ota taksilento ylös Panoramalle! Hinnat ma-to alk. 60€ / aikuinen ja pe-su alkaen 80€/aikuinen. Liput voit maksaa verkossa tai paikan päällä.

alk. 60€ / aikuinen ja 40€ / lapset alle 12v

Katso lisää