Tahko nyt

Etsi & varaa › Aukioloajat › Live-kamera › Tapahtumat › Työpaikat › Uutiset ›

13°C

0/15

36/36

Zipline

Retkeily

sulje

Tahko nyt X
”Love me Tinder” käynnistää Tahkon Talviteatterin viidennen kauden marraskuussa

”Love me Tinder” käynnistää Tahkon Talviteatterin viidennen kauden marraskuussa

  Salla Kotsalainen • 6 kesäkuun, 2024

Sykähdyttävää musiikkia ja hervotonta huumoria

Tahkon Talviteatteri avaa viidennen kautensa riemukkaalla ”LOVE ME TINDER” -komedialla 7. marraskuuta 2024 Break Sokos Hotel Tahkon maisemasalissa. Ohjaaja Riitta Pasasen odotukset ovat korkealla: luvassa on sykähdyttävää musiikkia ja hervotonta huumoria.

Esityksen on käsikirjoittanut joukko tunnettuja nimiä: Erityisesti Kumman kaa -sarjasta tunnettu näyttelijä-käsikirjoittaja Minna Koskela, Salatut Elämät -sarjan käsikirjoitustiimissä vaikuttava Satu Rasila sekä muun muassa Fingerpori -elokuvan käsikirjoittaja Petja Lähde.

Näytelmää tähdittävät muusikko Henry Mikkonen, Sanna-Mari Niiranen, Mikko Laitinen, Tuomas Näresalmi ja Miia Lappalainen sekä Pekka Räsänen, Ulla Antikainen, Maija Rissanen ja Ismo Rautiainen. Teoksen ohjaa Pohjois-Savossa vaikuttava teatteriohjaaja Riitta Pasanen.

Tahkon Talviteatterin tuottaa Siilinjärven Teatteri.

Samaistuttavia kohtauksia deittimaailmasta

Rakkauden nälässämme me kaikenikäiset ihmiset, nuorista senioreihin, päädymme sovittamaan itseämme jos jonkinmoisiin vastakappaleisiin ja odotukset parisuhteelle saavat helposti epärealistiset mittasuhteet. Vain paras versio itsestä on kyllin hyvä – mutta kenelle?

”Love me Tinder” käsittelee deittailun kommelluksia ja sen ainoan oikean etsimistä – hauskalla ja musiikilla höystetyllä otteella. Ohjaaja Pasanen kuvailee: ”Jonkinlainen osuma se on hutikin ja sen jälkeen tarkkuus parantuu, ehkä.”

Teatteri-illat Break Sokos Hotel Tahkon uusissa tiloissa

Break Sokos Hotel Tahkon hotellinjohtaja Anna Hämäläinen iloitsee tulevasta kaudesta:
”Tulevalla talvikaudella tullaan näkemään viihdyttävää teatteria ja saamme nauttia myös musiikista, nouseehan lavalle meidän Nilsiän oma talentti Henry Mikkonen. Tästä tulee hauska komedia, joka sopii oikein mainiosti Tahkon illanviettoon.”

tahkon talviteatteri
Siilinjärven Teatterin Maija Rissanen ja Break Sokos Hotel Tahkon Anna Hämäläinen.

”Viime kaudella katsojamäärät nousivat todella hienosti ja odotan, että tulevalla kaudella pääsemme jälleen kehittymään katsojamäärissä”, Anna Hämäläinen ennustaa ja jatkaa: ”Olen ylpeä siitä, että Tahkon talviteatteri on saavuttanut paikkansa Tahkon ohjelmatarjonnassa.”

Tahkon Talviteatterin Love me Tinder -komediaa esitetään aikavälillä 7.11.2024–1.3.2025 ( 17 esitystä ).

 • Ensi-ilta: Torstai 7.11. klo 18.00
 • Perjantai 8.11. klo 18.00
 • Lauantai 9.11. klo 18.00
 • Perjantai 15.11. klo 18.00
 • Lauantai 16.11. klo 18.00
 • Torstai 21.11. klo 18.00
 • Torstai 28.11. klo 18.00
 • Perjantai 29.11. klo 18.00
 • Perjantai 6.12. klo 14.00
 • Lauantai 7.12. klo 14.00
 • Sunnuntai 8.12. klo 14.00
 • Lauantai 14.12. klo 14.00
 • Sunnuntai 15.12. klo 14.00
 • Perjantai 27.12. klo 18.00
 • Sunnuntai 5.1. klo 14.00
 • Lauantai 15.2. klo 18.00
 • Lauantai 1.3. klo 18.00

Liput ja teatteripaketit

Teatterilippu 25€ / henkilö
lipunmyynti(at)siilinjarventeatteri.fi
puh. +358 46 921 9378

Ryhmävaraukset ja teatteripaketit
Teatterilippu & buffetillallinen 69,90€ / hlö
Väliaikatarjoilut alk. 12,90€ / hlö
sales.peeassa(at)sok.fi

 • Kysy myös hotellipaketteja: Varattavissa syksyllä 2023 uudistettuihin huoneisiin sekä joulukuussa 2024 valmistuvaan uudisosan huoneisiin.

Break Sokos Hotel Tahko

Lue lisää

”Jonkinlainen osuma se on hutikin ja
sen jälkeen tarkkuus parantuu, ehkä.”

Riitta Pasanen, ohjaaja

Break Sokos Hotel Tahkon mittava hotelliuudistus valmistuu kokonaisuudessaan joulukuussa 2024, joten tuleva talvikausi tarjoaa entistä kokonaisvaltaisempia elämyksiä majoituksista viihteeseen ja hyvinvointiin. Hotelliuudistuksen kruununa on viisikerroksisen uudisosan ylimpään kerrokseen avattava nautiskelukylpylä.