Tahko nyt

Etsi & varaa › Aukioloajat › Live-kamera › Tapahtumat › Työpaikat › Uutiset ›

5°C

21/25

11/15

7.6 km

Zipline

Retkeily

sulje

Tahko nyt X
Tahkon uusin kylpylä avataan joulukuussa

Tahkon uusin kylpylä avataan joulukuussa

Kylpyläkokonaisuus käsittää yli puolet hotellin kattokerroksesta

Break Sokos Hotel Tahkon hotelliuudistus valmistuu joulukuussa 2024 ja sen kruununa on viisikerroksisen uudisosan ylimpään kerrokseen avattava nautiskelukylpylä.

Break Sokos Hotel Tahkon uudistustyöt etenevät vauhdilla ja tällä hetkellä työmaalla rakennetaan talven aikana puretun hotellisiiven tilalle rakentuvan uudisosan pohjakerrosta. Viisikerroksisen, noin 60 huonetta käsittävän uudisosan kruunuksi nousee elämyksellinen nautiskelukylpylä, johon tulee maisemasaunoja, höyrysauna, elämyssuihkuja, poreammeita sekä ulkoilmaterassi hirsisaunoineen ja lämminvesialtaineen. Kylpyläkokonaisuus käsittää yli puolet ylimmästä kerroksesta, ja sen korkealla kohoavista ikkunoista sekä terassilta avautuu näkymät rinteille ja Syvärille.

Kylpylän ja sviittien lisäksi hotellin ylimpään kerrokseen on tulossa myös muun muassa muuntautuva monitoimitila, joka mahdollistaa esimerkiksi hyvinvointipalveluiden yhdistämisen osaksi elämystä.

Break Sokos Hotel Tahko on alueen ainoa kaikki perinteiset hotellipalvelut tarjoava kokonaisuus ja uuden kylpylän myötä tarjooma laajentuu entisestään.

”Haluamme tarjota vieraillemme saman katon alla, vuodenajasta riippumatta, vaihtoehtoja, jotka tekevät hotellivierailusta kokemuksen mihin halutaan palata uudelleen”, kertoo hotellinjohtaja Anna Hämäläinen.

”Uusi kylpylämme tulee hurmaamaan paitsi nautiskelu-, kylpemis- ja saunavalikoimallaan, myös uskomattomilla näköaloilla. Saunoista ja ammeista voi nauttia niin sisällä, kuin ulkona terassilla, ympäri vuoden”, Hämäläinen jatkaa.

Kattokerroksen kaikille avoimen kylpylän lisäksi hotellin uudisosaan rakentuu myös erilliset asiakassaunat, jotka sijoittuvat pohjakerroksen kuntosalin yhteyteen.

Break Sokos Hotel Tahkon uudistus

Osuuskauppa PeeÄssän omistamalla Break Sokos Hotel Tahkolla on käynnissä mittava uudistus. Hotellin kantaosan ravintola- ja kokoustilat sekä hotellihuoneet saivat täydellisen muodonmuutoksen jo syksyllä 2023. Kantaosan ja Tislaamoravintola Hophausin välinen siipi purettiin loppuvuodesta 2023 kokonaan ja nyt viisikerroksinen uudisosa kohoaa vauhdilla. Majoitustiloissa on maksimoitu Tahkon upeat maisemat – suurin osa huoneista rakentuu rinteiden puolelle käytävän jäädessä takapihan suuntaan. Täysin valmista hotellissa on joulukuun 2024 aikana. Hotelli on avoinna koko uudistuksen ajan ja jo uudistetut tilat ovat asiakkaiden käytössä.

Tahko Break

Täyden palvelun hotelli elämänjanoiselle – Tahkon keskustassa.

 

Tutustu hotelliin