Tahko nyt

Etsi & varaa › Aukioloajat › Live-kamera › Tapahtumat › Työpaikat › Uutiset ›

24°C

0/15

18/36

Zipline

Retkeily

sulje

Tahko nyt X
Tahkolle valmistuu neljän kentän padelhalli

Tahkolle valmistuu
neljän kentän padelhalli

Rakentaminen on aloitettu, uusi padelhalli valmistuu lokakuun aikana

Tahkolla voi jatkossa pelata padelia säällä kuin säällä, ympäri vuoden. Nykyisten kolmen ulkokentän lisäksi Tahko Spa Hotellin yhteyteen rakennetaan neljän kentän padelhalli, joka valmistuu lokakuussa 2024.

Uusi padelhalli rakentuu yhdeltä seinältä kiinni Tahkon Spa Hotellin päärakennukseen, joten itse halliin sijoittuvien pukuhuoneiden ja suihkutilojen lisäksi myös muut palvelut ovat aivan vieressä. Hallin rakennuttaa Padel Tahko Oy.

Esittelyssä

Padel ja tennis

Esittelyssä

Pelit, puistot ja radat

Esittelyssä

Sporttaajille ja ikiliikkujille