Tahko Spa Hotel

Valmistaudu elämyksiin.

Tahko Spa Hotel

Keitaankatu 1
73310 TAHKOVUORI
+358 600 550 148 Yrityksen kotisivu

Korkeatasoiset huoneistot ja monipuoliset aktiviteetit ympäri vuoden

Tahko Spa Hotel on todella monipuolinen elämyskeskus Tahkon sydämessä. Korkeatasoiset huoneistot tuovat luksusta niin lomaan kuin työmatkoille ja aktiviteeteista löytyy valinnanvaraa joka säälle, ympäri vuoden. Tahko Spa Hotellin vieraana nautit paitsi talon omista palveluista, olet aina myös kävelymatkan päässä esimerkiksi rinteistä, laduista, retkeilyreiteistä, lähiliikuntapuistosta, golfkentästä ja muista Tahkon alueen ihastuttavista palveluista.

Tahko Spa Hotellin kokonaisuus jakautuu monitoimiseen päärakennukseen sekä sen vieressä oleviin korkeatasoisiin huoneistoihin, joita on kaikkiaan viittä eri kokoa, seitsemässä eri rakennuksessa. Kuudessa rakennuksessa myös oma pysäköintihalli, josta on suora hissiyhteys huoneiston ulko-ovelle.

 • Tahko Spa Hotellin huoneistot
  • Red Apartments: Huoneistot 4+2 ja 3+2 henkilölle
  • Spa Suites: Huoneistot 2+2, 4+2 sekä 6+2 henkilölle
 • Päärakennus
  • Padel ja tennis ulkokentät
  • Päärakennuksen vieressä sijaitsevat myös Tahkon lähiliikuntapuisto ja luistelukenttä, lähin hiihtolatu, Tahko Event Park sekä mm. kesän pumptrack.

  Tarjoukset ja tuotteet

  Keilakisat

  Perheen kanssa, ystävien kesken tai työporukalla - Tahkolla keilataan kuudella radalla, myös hohtona! Varaa ratavuorosi verkosta!

  alk. 20€ / h / rata

  Katso lisää

  Padel -kentän varaus

  Padel -kausi alkaa viikolla 20! Kolme ulkokenttää avoinna läpi kesän, varaa Playtomicissa tai Tahko Spa Hotellin vastaanotosta, josta vuokrattavana myös mailoja & palloja.

  42 € / tunti

  Katso lisää

  Kylpylän sarjalippu

  Kolmen kerran sarjalipulla käyt kylpylässä edullisemmin ( ovh 15,50 € / kerta ). Saatavilla aikuisille ja lapsille, osta kylpylän vastaanotosta.

  41 € / 19 €

  Katso lisää