Tahko nyt

Etsi & varaa › Aukioloajat › Live-kamera › Tapahtumat › Työpaikat › Uutiset ›

-1°C

34,1km/67km

16/24

13/15

109km/112km

sulje

Tahko nyt X
Ladataan Tapahtumat

Vastuullisuuskoulutus

26 marraskuun, 2021 @ 10:00 - 14:00

Vapaa

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Vastuullisuus on noussut tärkeäksi valintakriteeriksi loma-asuntoa vuokrattaessa. Kiinnittämällä huomiota vastuullisuuteen parannat samalla myös oman loma-asuntosi markkina-asemaa ostajien valintakorissa.

Kestävän matkailun edistämishanke Sustainable Tahko -hanke tarjoaa ajankohtaista tietoa kaikille ympäristöstä ja vastuullisuudesta kiinnostuneille perjantaina 26.11.2021 klo 10-14 järjestettävässä seminaarissa. Tahkon ja koko Pohjois-Savon alueen vapaa-ajan asunnon omistajille ja käyttäjille suunnattu maksuton tilaisuus sisältää ajantasaista tietoa muun muassa sähkön, lämmön ja veden säästövinkeistä. Lisäksi Suomen ympäristökeskuksen asiantuntija kertoo pihaympäristöjen huomioimisesta luonnon monimuotoisuuden osana.

Tilaisuudessa käydään läpi myös Sustainable Tahko -hankkeessa syksyllä 2020 toteutettu Tahkon loma-asuntojen omistajille suunnattu energiatehokkuuden kysely, sekä kesällä 2021 tehdyn teemakyselyn tulokset. Tilaisuudessa julkistetaan myös Tahkon loma-asuntojen omistajille laadittu Opas vähähiiliseen loma-asuntoon, jonka avulla sinulla on mahdollisuus selvittää omistamasi loma-asunnon vastuullisuuden taso.

Tilaisuuteen voi osallistua etänä Zoomilla tai paikan päällä Tahko Golden Resortissa osoitteessa Kultapallo 1, Tahkovuori. Paikan päälle otetaan 40 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä, lisäksi tilaisuudesta tarjotaan videostriimaus Zoom-sovelluksella. Osallistumalla tilaisuuteen voit esittää kysymyksiä sinua askarruttaviin asioihin vastuullisuudesta. Paikan päälle saapuville tarjotaan mukaan myös nyt julkistettava Opas vähähiiliseen asumiseen.

Seminaarin toteuttaa Toimisto2030.

Tiedot

Päivämäärä:
26 marraskuun, 2021
Aika:
10:00 - 14:00
Hinta:
Vapaa
Kotisivu:
https://www.savonia.fi/tki/tule-kuulemaan-ajankohtaista-tietoa-vapaa-ajan-asunnon-ymparistoystavallisyydesta/

Tapahtumapaikka

Golden Resort
Kultapallo 1
Tahkovuori, 73310 Suomi
+ Google Map
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto