Tahko nyt

Etsi & varaa › Aukioloajat › Live-kamera › Tapahtumat › Työpaikat › Uutiset ›

27°C

3/15

36/36

Zipline

Retkeily

sulje

Tahko nyt X
Ladataan Tapahtumat

Tuulahdus Wienistä

29 kesäkuun, 2023 @ 13:00 - 14:00

€20

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Oopperalaulaja Sanna Matinniemen ja pianisti Jenna Ristilän konsertti Aholansaaressa. Konsertti järjestetään yhteistyössä Nilsiän musiikinystävät ry:n kanssa.

Konsertin käsiohjelman hinta on 20€, käsiohjelman voi ostaa Aholansaaren vastaanotosta ja hinta sisältää myös laivalipun sekä pääsyn Paavon pirttiin.

Laiva Aholansaareen lähtee Sääskiniemen laivalaiturilta klo 10.00 ja 12.00. Paluukyydit lähtevät klo 15.00, 15.45 ja 17.45.

Sanna Matinniemi on oopperalaulaja, äänialaltaan jugendlich-dramaattinen sopraano. Matinniemi opiskeli Wienissä Universität für Musik und darstellende Kunst-yliopistossa, josta hän valmistui korkeimmin mahdollisin arvosanoin. Oopperatöidensä lisäksi Matinniemi esiintyy orkesterisolistina ympäri Eurooppaa.

Jenna Ristilä on savonlinnalaislähtöinen pianisti. Parhaillaan Ristilä tekee taiteellista tohtorintutkintoa Taideyliopiston Sibelius-Akatemiassa aiheenaan suomalaiset säveltäjänaiset 1800-luvulta nykypäivään. Tutkimuksen lisäksi Ristilä työskentelee freelancerina enimmäkseen laulajien kanssa, sekä opettaa pianonsoittoa.