Huipulla kuulee

Vaikka liike-elämän kohtaamisissa keskusteluja käydään ammattilaisina, asiantuntijoina, työntekijöinä ja johtajina, on taustalla kuitenkin aina ihminen ja inhimillinen tarve yhteyden löytämiseen. Bisnesmatkailun perimmäinen tarkoitus onkin tuoda ihmiset yhteen tutustumaan, keskustelemaan ja oivaltamaan toinen toisiltaan. 

Tahkolla on matkailtu bisneksen nimissä jo vuosikymmeniä ja kuin huomaamatta, joka kerta siellä päätyy jakamaan uusia kokemuksia muiden kanssa. Tahkolla se on yllättävän helppoa, sillä vuoren huipulla, rinteellä ja sen juurella olemme kaikki samanlaisia. Kun liike-elämän sotisovat riisutaan, jäljelle jää ihmisyys, jonka pohjalta syntyy luottamus, joka johtaa kullanarvoisiin oivalluksiin.

Menestyksen takana on aina ihminen

Tahko Mountain Speaks on kaikille avoin kanava, jossa bisnesmaailman aiheita käsitellään humaanilla otteella. Se nostaa esiin liike-elämän kiinnostavimmat ilmiöt, ihmiset ja tarinat menestyksen takana. Näyttämönä toimii Tahkon valloittava ympäristö, jossa kohtaamme, keskustelemme ja teemme tilaa ihmislähtöisille bisnesoivalluksille.

Pysy kuulolla Linkkarissa.