Tahko nyt

Etsi & varaa › Aukioloajat › Live-kamera › Tapahtumat › Työpaikat › Uutiset ›

23°C

3/15

36/36

Zipline

Retkeily

sulje

Tahko nyt X
Merja Haverinen TAHKOcom Oy:n hallituksen puheenjohtajaksi

Merja Haverinen TAHKOcom Oy:n hallituksen puheenjohtajaksi

Kasvu ja kehitys jatkuu

VTM Merja Haverinen on nimitetty TAHKOcom Oy:n hallituksen puheenjohtajaksi 9.2.2024 alkaen. Edeltävä puheenjohtaja, strategi Pekka Vihma, keskittyy jatkossa alueen kehitykseen Pohjois-Savon Matkailu Oy:n ja Tahkon Kehitys Oy:n hallituksissa.

Kuopiolainen Merja Haverinen (VTM, HHJ) on kokenut kehitys- ja liiketoimintajohtaja yli 35 vuoden työkokemuksella kaupan, ICT:n ja median toimialoilta. Urallaan Merja on toiminut muun muassa Otavamedia Oy:n B2B liiketoimintajohtajana, Kesko Oyj:n viestintäjohtajana sekä johtotehtävissä TeliaSonerassa. Hän on toiminut myös lukuisissa hallitus- ja luottamustehtävissä kuten Jyväskylän yliopiston hallituksessa, Keski-Suomen Osuuspankin hallintoneuvostossa sekä Keski-Suomen ja Etelä-Savon kauppakamareissa. Tahkon Golf Club Oy:n hallituksen jäsen Haverinen on ollut vuodesta 2011. Vapaa-ajallaan Merja hiihtää ja pelaa golfia.

“Tahko on minulle todella tuttu. Tulin Tahkolle hiihdonopettajaksi itsenäisyyspäivänä 40 vuotta sitten, mistä lähtien olen ollut Tahkolla myös vapaa-ajanasuja. On hienoa, miten Tahko on vuosikymmenien aikana kehittynyt. Uusimmat hankkeet takaavat Tahkon alueen kehityksen myös jatkossa. TAHKOcom puolestaan on edelläkävijä alueen matkailupalvelujen välityksessä. Uskon, että laaja-alainen kokemukseni tuo lisäarvoa yritykselle. Pekka on yhdessä TAHKOcomilaisten kanssa kehittänyt toimintaa merkittävästi ja siitä on hyvä jatkaa. Yhteistyö jatkuu osana Tahkon kasvua ja kehitystä”, kommentoi tuore puheenjohtaja Merja Haverinen.

TAHKOcom Oy:n hallituksessa jatkavat Osuuskauppa PeeÄssän edustajana Anna Hämäläinen sekä PNT Group Oy:n edustajana Heppu Pentti.

Löydä matkallesi

Majoitus

Aktiviteetit

Ajankohta

Ryhmän tyyppi

Majoitus

Aktiviteetit

Ajankohta

Ryhmän tyyppi