Tahko nyt

Etsi & varaa › Aukioloajat › Live-kamera › Tapahtumat › Työpaikat › Uutiset ›

14°C

0/15

36/36

Zipline

Retkeily

sulje

Tahko nyt X
Piazza uudistuu täysin – avajaiset tammikuun lopussa

Piazza uudistuu tammikuun aikana

  Salla Kotsalainen • 11 joulukuun, 2023

Historiansa suurimman uudistuksen kokeva ravintola juhlii avajaisia 26.-27.1.2024

20 vuotta täyttäneen ravintola Piazzan ylä- ja alakerran asiakastilat uudistetaan täysin tammikuun aikana. Uusitun Piazzan avajaisia vietetään Tahkofest -viikonloppuna 26.-27.1.2024.

”On todellinen kunnia saada viedä yksi Tahkon maamerkeistä uudelle vuosikymmenelle ja tuoda tilauudistuksen myötä Tahkolle uutta tarjoomaa. Tavoitteemme on olla Itä-Suomen tunnetuin elämyskeskus”, maalaa Pro Restaurants Oy:n toimitusjohtaja Ville Puustinen.

Elämysten keskiöön nostetaan asioinnin sujuvuus ja mieleenpainuvat kohtaamiset. Näitä pyritään parantamaan mm. sujuvoittamalla Piazzan tiloja sekä hyödyntämällä uusinta ääni- ja valotekniikkaa.

Uudistetulla Piazzalla voidaan jatkossa viettää laadukkaampia kokouksia, seminaareja, kickoff-tilaisuuksia, isoja istuvia dinnereitä sekä mieleenpainuvia ravintolaelämyksiä eturivin artistien mukana.

”Viime kesänä laajensimme terassia ja samalla uudistimme myös ruokatarjooman Piazzan talon ravintoloissa. Näiden elämyskeskuksen tilamuutosten myötä pystymme paremmin palvelemaan yöasiakkaitamme ja sujuvoittamaan asiakkaiden sisäänottoa”, Puustinen tarkentaa.

Piazza on Itä-Suomen suurimpia tapahtumataloja 1200:lla asiakaspaikallaan. Uudistuksen myötä asiakkaille tulee enemmän tilaa nauttia esiintyjistä sekä myös uusia tapoja viettää aikaa Piazzalla, Tahkolla kaiken keskellä.

”Siirrämme seinärakenteita, teemme lisää myyntipisteitä, tuomme karaokehuoneen ja tanssikorokkeita, uudistamme VIP-tilat ja narikka-alueet. Tilan valotekniikkaa uudistetaan ja äänitekniikka uusitaan D&B Audiotechnik -laitteisiin, jotka ovat laadultaan varmasti Itä-Suomen parhaimmistoa”.

”Kun kaikkeen lisätään parhaat yhteistyökumppanit ja Suomen eturivin esiintyjäkaarti, uskallamme puhua elämyskeskuksesta ja tapahtumatalosta hyvin mielin”, Puustinen summaa.

Esittelyssä

Yöelämä

Esittelyssä

Tahkon talvi

Artikkelit

Pehkubaari avaa kauteen uudistuneena