Tahko nyt

Etsi & varaa › Aukioloajat › Live-kamera › Tapahtumat › Työpaikat › Uutiset ›

17°C

3/15

36/36

Zipline

Retkeily

sulje

Tahko nyt X
Huoletonta lomaa ja omistamista

Huoletonta lomaa ja omistamista

TAHKOcom-konsernimme on toiminut Tahkolla yli 30 vuotta. Välitämme kaikkia alueen matkailupalveluita ja yhdessä TAHKO24h Oy ja PapSec Oy -huoltoyhtiöidemme kanssa tarjoamme myös kokonaisvaltaisia kiinteistönhallinta-, siivous- ja vartiointipalveluita.

Miksi valita TAHKOcom?

1. Luotettava, paikallinen kumppani

Konsernimme tarjoaa asiantuntevaa palvelua niin kiinteistön omistajille kuin matkailijoillekin. Tällä hetkellä yhtiömme vastaa noin tuhannen kohteen siivouksesta, kiinteistönhuollosta ja vartioinnista ympärivuorokautisesti. Toimimme vahvasti paikallisena koko alueen kehittäjänä ja päämyyntikanavana itse kehittämillämme alustoilla. Verkkokauppamme on integroitu huollon, myynnin ja omistajien käyttämiin liittymiin – tieto kulkee järjestelmissä reaaliajassa ja näin varmistamme laadun, luotettavuuden ja raportoinnin verkostollemme.

2. Helppous ja monipuoliset palvelut

Majoitusvalikoimamme yli 700 kohdetta ovat varattavissa suoraan verkkokaupassa. Myyntipalvelumme kautta ovat varattavissa yhdellä yhteydenotolla kaikki ryhmille ja yrityksille tarvittavat palvelut; tilat, tarjoilut, tekemiset, majoitukset, kuljetukset, paljut tai mitä ikinä tarvitsetkin. Loma-asunnon omistajille tarjoamme huolettoman välityspalvelun sisältäen siivouksen ja kiinteistönhuollon avainpalveluineen. Myyntipalvelumme palvelee Tahkolla toimiston aukioloaikoina ja huoltoyhtiömme ovat tavoitettavissa 24/7.

3. Vastuullisuus

Me TAHKOcomilla uskomme matkailun kehittämisen kestäväksi olevan hyväksi paitsi alueemme, myös sinne saapuvan vierailijan viihtyvyyden ja hyvinvoinnin kannalta. Ympäristölupauksemme on toteuttaa kiinteistönhuolto- ja siivouspalveluita ympäristövastuullisesti koko yhtiön henkilöstön voimalla sekä ohjeistaa ja kannustaa matkailijoita toimimaan kestävän kehityksen mukaisesti.

Monipuolisimmat majoitukset ja palvelut

Yli 700 loma-asuntoa. Yli 5000 vuodepaikkaa. Nettikaupasta suoraan varattavia aktiviteetteja ja 24/7 palvelu lomasi aikana.