Tahko nyt

Etsi & varaa › Aukioloajat › Live-kamera › Tapahtumat › Työpaikat › Uutiset ›

11°C

0/15

36/36

Zipline

Retkeily

sulje

Tahko nyt X
Lumilla Eeron ja HP:n kanssa

Lumilla Eeron ja HP:n kanssa

Lumilla Eeron ja HP:n kanssa

Kivaan harrastukseen on helppo hurahtaa, jolloin rima nousee ja itseltään alkaa odottaa parempia suorituksia. Hyvät ystävykset ja intohimoiset lumilautailijat Eero Ettala ja HP Parviainen halusivat muistuttaa, että harrastuksessa tärkeintä on silti hauskanpito ja yhteisöllisyys.

Syntyi Eero & HP Tour, monipäiväinen rinnetapahtuma, jonka tärkein tavoite on levittää laskemisen iloa ja yhdessä tekemisen meininkiä kaikentasoisten lumilautailijoiden ja laskettelijoiden keskuuteen: ”Mihin tahansa keskukseen menee, näkyy lapsia ja nuoria, jotka laskevat porukoissa. Erityisesti parkkilaskeminen on monelle yhdistävä tekijä ja sitä kautta löytyy myös kavereita. Itse olemme tutustuneet lautaillessa todella moneen ihmiseen ympäri maailmaa. Haluttiinkin luoda tapahtuma, joka tuo esiin laskemisen tärkeintä olemusta, yhdessä tekemistä.”

Eeron ja HP:n tapahtuma kokoaa sukupolvet yhteen, ja mukaan laskemaan pääsevät kaikki taitotasosta riippumatta:”Tapahtumiemme ytimessä on yhdessä laskemisen hauskuus. Vuokatin ja Kasurilan tapahtumapäiviin voi tulla koko perheen voimin suksilla tai laudalla, olipa aloittelija tai kokeneempi laskija. Tahkon tapahtuma osana Lumilautailun Superviikonloppua taas on suunnattu enemmän lumilautailijoille, joilla on jo taitoa hyppiä ja tehdä temppuja.”

Jätkille on kertynyt vuosikymmenten aikana laskukokemusta ympäri maailmaa, mutta haastetta ja hupia irtoaa edelleen myös tutuilta Tahkon rinteiltä: ”Tahko on tuttu keskus lapsuudesta ja nuoruudesta. On ollut hienoa seurata Tahkon kehittymistä koko ajan monipuolisemmaksi alueeksi, joka palvelee monen- laista kävijää. Rinteet ovat aina olleet hyviä laskea ja parkit todella monipuolisia. Tahko on koko perheen keskus järkevällä etäisyydellä kaikesta.”

Hiihtokeskuksiin suunnatessaan konkarilaskijat arvostavat hyviä paikallisia palveluja, etenkin jos porukan mukana on perheen pienimpiä: ”Reissaamme monenlaisilla kokoonpanoilla kavereiden ja perheen kanssa. Toiveemme kohteelta ovat hyvin tavallisia ja käytännönläheisiä. Laskupäivän jälkeen on tärkeää saada vaatteet kuiviksi. Majoitus lähellä rinteitä, ruokakauppa ja ravintolat ovat luonnollisesti iso plussa. Perheen kanssa tärkeää on, että alueelta löytyy lapsille tekemistä myös rinteen ulkopuolella, koska aina eivät pienimmät jaksa laskea koko päivää.”

HP:llä on kokemusta myös kesäisestä Tahkosta: ”Kesällä kokeilin alamäki- ja sähköpyöräilyä, joihin saa sopivasti haastetta reittivalinnoilla. Tahkon Mini Mountain on täydellinen paikka harjoitteluun, koska radat on rakennettu ja ne pidetään kunnossa juuri aloittelijoita varten. Olen iloinen, että nyt on hyvä syy mennä Tahkolle niin talvella kuin kesälläkin.”

Saatat olla kiinnostunut

Esittelyssä

Laskettelu ja lumilautailu

Tapahtumat

Eero & HP Tour Tahko

12.04.2024 – 13.04.2024

Tapahtumat

Suomi Cup 2024 – Banked Slalom SM

12.04.2024 – 13.04.2024

Artikkelit

Lasten kanssa Tahkolla

Esittelyssä

Tahkon talvi

Paikat

Tahko Bike Park