Tahko nyt

Etsi & varaa › Aukioloajat › Live-kamera › Tapahtumat › Työpaikat › Uutiset ›

6°C

25/25

13/15

7.6 km

Zipline

Retkeily

sulje

Tahko nyt X
Ladataan Tapahtumat

Eero & HP Tour Tahko

12 huhtikuun - 13 huhtikuun

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Eero & HP Tour 2024 rantautuu Tahkolle 12.-13.4.2024 ja luvassa on matalan kynnyksen kisailua, hyvää fiilistä, yhdessä tekemistä ja hauskanpitoa. Kaksipäiväinen tapahtuma on maksuton ja sopii kaiken tasoisille aloittelijoista harrastajiin ja kisafiiliksellä laskeville – laskea voi sekä suksilla että laudalla.

Tänä vuonna tapahtuma sijoittuu Tahko Parkin ympärille suunniteltuun, ainutlaatuiseen pop-up parkkiin ja jaossa on huikeat 1500€ palkintorahaa. Perjantain street sessareissa special quarter pipe, vesialtaan yli menevä rainbow reili sekä hyppyreitä. Lauantaina sessataan Banked Slalom -kisan ohessa cornerilla! Lumilautailun Superviikonloppu kutsuu – molempien tapahtumien aikataulut on limitetty siten, että voit halutessasi osallistua molempiin!

Perjantai 12.4.2024
14:00-16:00 Eero & HP Street session |  Tahko Park
Special quarter pipe, vesialtaan yli menevä rainbow reili sekä hyppyreitä

Lauantai 13.4.2024
15.00-16.00 Eero & HP Corner sessarit | Tahko Park

Ei ennakkoilmoittautumista, mutta hissilippu tarvitaan.

Huom! Mikäli haluat kisapaikoille jalkaisin, Tahko Mountain mahdollistaa Vauhtirinteen tuolihissillä kulkemisen perjantaina ja lauantaina ilman lasketteluvälineitä – ja vieläpä maksutta! Hissille voi haikata Vauhtirinteen vasenta reunaa pitkin.  Lauantaina voit hyödyntää liikkumiseen myös Pehkun bilebussia ( hinta 5€/suunta ), joka lähtee Piazzan edustalta klo 12 ja klo 13. Pehkusta pääset laskeutumaan tapahtuma-alueelle kävellen siirtymäreittejä pitkin. Siirtymistä Taivaskanava 2a/b johtavat tapahtuma-alueen huipulle, Vauhtirinteen tuolihissin yläasemalle ja Hukkaputki lähemmäs tapahtuma-aluetta ja maalia. Bilebussi kulkee takaisin vain yhden kerran ja se lähtee Pehkun pihasta klo 16.40. Voit kuitenkin käyttää paluuseen myös Vauhtirinteen tuolihissiä ja kävellä siitä alas rinteen eteläreunaa pitkin.

 

Katso myös:

Tiedot

Alkaa:
12 huhtikuun
Loppuu:
13 huhtikuun
Tapahtumaluokat:
, ,

Tapahtumapaikka

Tahko Mountain
Tahkolaaksontie 1
Tahkovuori, 73310 Suomi
+ Google Map
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto