Tahko Spa Hotel

Valmistaudu elämyksiin.

Tahko Spa Hotel

Keitaankatu 1
73310 TAHKOVUORI
+358 600 550 148 Yrityksen kotisivu

Yrityksen aukioloajat

Tänään: 9:00 - 21:00

07.08.2023-12.10.2023

Ma, Ti, Ke, To, Pe, La klo 09:00-21:00

Su klo 10:00-16:00

Korkeatasoiset huoneistot ja monipuoliset aktiviteetit ympäri vuoden

Tahko Spa Hotel on todella monipuolinen elämyskeskus Tahkon sydämessä. Korkeatasoiset huoneistot tuovat luksusta niin lomaan kuin työmatkoille ja aktiviteeteista löytyy valinnanvaraa joka säälle, ympäri vuoden. Tahko Spa Hotellin vieraana nautit paitsi talon omista palveluista, olet aina myös kävelymatkan päässä esimerkiksi rinteistä, laduista, retkeilyreiteistä, lähiliikuntapuistosta, golfkentästä ja muista Tahkon alueen ihastuttavista palveluista.

Tahko Spa Hotellin kokonaisuus jakautuu monitoimiseen päärakennukseen sekä sen vieressä oleviin korkeatasoisiin huoneistoihin, joita on kaikkiaan viittä eri kokoa, seitsemässä eri rakennuksessa. Kuudessa rakennuksessa myös oma pysäköintihalli, josta on suora hissiyhteys huoneiston ulko-ovelle.

  • Tahko Spa Hotellin huoneistot
    • Red Apartments: Huoneistot 4+2 ja 3+2 henkilölle
    • Spa Suites: Huoneistot 2+2, 4+2 sekä 6+2 henkilölle
  • Päärakennus
  • Padel ja tennis ulkokentät
  • Päärakennuksen vieressä sijaitsevat myös Tahkon lähiliikuntapuisto ja luistelukenttä, lähin hiihtolatu, Tahko Event Park sekä mm. kesän pumptrack.

Tarjoukset ja tuotteet

Majoitus & kylpylä

Kesäyöt ilmastoiduissa huoneistoissa palvelujen äärellä - hintoihin sisältyy myös yksi kylpyläkäynti loman aikana sekä liinavaatteet ja loppusiivous. Varaa verkossa kampanjakoodilla SPA22

alk. 30€ / hlö / vrk

Katso lisää

Glow golf

9 -väyläinen hohtominigolf -rata Tahko Spa Hotellin pohjakerroksessa. Avoinna vastaanoton aukioloaikojen mukaisesti, hintaan sisältyy kaksi pelikierrosta.

9€ / hlö ( 5-17v. 6€ )

Katso lisää

Keilakisat

Perheen kanssa, ystävien kesken tai työporukalla - Tahkolla keilataan kuudella radalla, myös hohtona! Varaa ratavuorosi verkosta!

alk. 29€ / h / rata

Katso lisää

Padel -kentän varaus

Kolme ulkokenttää avoinna läpi kesän, varaa Playtomicissa tai Tahko Spa Hotellin vastaanotosta, josta vuokrattavana myös mailoja & palloja.

42 € / tunti

Katso lisää

Kylpylän sarjalippu

Kolmen kerran sarjalipulla käyt kylpylässä edullisemmin ( ovh 15,50 € / kerta ). Saatavilla aikuisille ja lapsille, osta kylpylän vastaanotosta.

41 € / 19 €

Katso lisää