Tahko Apartments

Tahko Apartments

Tähtitie 1
73310 TAHKOVUORI
+358 20 7343590 Yrityksen kotisivu

Tahko Apartments

Tahko Apartments huoneistot ovat viihtyisiä, tunnelmallisia ja sijaitsevat aivan Tahkon keskustassa, vain kävelymatkan päässä Tahkon palveluista ja aktiviteeteista. Huoneistoissa on kaikki tarvittavat puitteet omatoimiseen matkailuun, oli kyseessä sitten loma- tai työmatka.

Jokaisen huoneiston perusvarustukseen kuuluvat hyvin varustettu keittiö, sauna sekä terassi. Apartments Tähtitahkon alakerrassa palvelee myös Ravintola El Monte sekä K-kauppa.

Tahko Apartments kohteet Tahkolla

  • Apartment Anna
  • Apartments Huili
  • Apartment Tähtitahko
  • Apartments Golf
  • Apartments Tahko
  • Villa Ozero

Tarjoukset ja tuotteet

Lomahuoneistot keskustassa

Lomaile huolettomasti kodikkaissa huoneistoissa, joissa mm. keittiö, sauna, oma parveke tai patio sekä varastot harrastevälineille. Koneellinen ilmanvaihto takaa viileät unet myös helteellä.

alk. 190 € / 2 vrk.

Katso lisää

Upea rantahuvila keskustassa

8 henkilön huvila palvelujen äärellä, kuitenkin omassa rauhassaan. Ilmastointi, oma laituri rinteille päin ja kaikki mukavuudet loman viettoon. Varaa suoraan yrittäjältä, jolloin hinta on aina edullisin.

alk. 1500 € / viikko.

Katso lisää

Ilmastoidut lomahuoneistot

Huilin tunnelmallisissa 1-2 makuuhuoneen huoneistoissa majoitut luonnon ja palveluiden äärellä. Ratsastuskeskus ja ulkoilureitit vieressä, keskustaan 1,5km. Jokaisessa huoneistossa on oma terassi.

alk. 80 € / vrk tai 490 € / viikko.

Katso lisää