Break Sokos Hotel Tahko

Break Sokos Hotel Tahko

Sääskiniementie 560
73310 TAHKOVUORI
+358 10 7629 550 Yrityksen kotisivu

Yrityksen aukioloajat

Tänään: 0:00 - 23:59

01.11.2021-31.12.2022

Ma, Ti, Ke, To, Pe, La, Su klo 00:00-23:59

Hotelli, ravintolat sekä tilat kokouksiin ja juhliin tahkon keskustassa

Monipuolinen hotelli, jossa majoitut huolettomasti kävelymatkan päässä kaikesta hauskasta, olit sitten menossa luontoon, järvelle, rinteeseen, tapahtumiin tai viihteelle.

Valittavanasi on useita erilaisia huonetyyppejä, joten miltä kuulostaisi esimerkiksi huone omalla saunalla ja parvekkeella rinnemaisemin tai kaksikerroksinen huone hieman isommalle porukalle? Valmis aamiainen tuo päivään luksusta ja hotellin viidestä ravintolasta on muutoinkin mistä valita tunnelmaan sopivin.

Keskeisellä paikalla sijaitseva hotelli toimii upeasti myös kaikenlaisten tapahtumien keskuksena ja pitopaikkana. Sen muuntautuvat ja persoonalliset tilat taipuvat pieniin ja isoihin tilaisuuksiin hääjuhlista seminaareihin ja etätyöskentelystä yrityksen asiakastilaisuuksiin.

Break Sokos Hotel Tahkon palvelut

  • 120 hotellihuonetta
  • 5 persoonallista ravintolaa; Ruokaravintolat Hillside, Pizza Breikki ja Hesburger, tislaamoravintola Hophaus sekä suosittu kohtaamispaikka Warsteiner Bar -aulabaari.
  • 7 muunneltavaa kokoustilaa, yhteensä jopa 200 henkilölle
  • Juhlatilat pieniin ja suuriin juhliin häistä syntymäpäiviin
  • Etätyötilat ja etätyöpaketit
  • Erillinen saunaosasto
  • Sale-lähikauppa

Saatat olla kiinnostunut

Yritykset

Hophaus Tahko

Yritykset

Ravintola Hillside

Yritykset

Pizza Breikki

Tarjoukset ja tuotteet

Syysloman hotellitarjous

Varaa syysloman majoitus keskeltä toimintaa, palvelujen ääreltä. Hintoihin sisältyy majoitus, runsas aamiainen ja saunaosaston käyttö.

alk. 96 € / 2hh / vrk

Katso lisää

Etsitkö juhlatilaa häihin?

Keskeinen sijainti, upeat rinnemaisemat, tilaa noin 100 ruokailijalle, koroke bändille, erillinen baari ja yksityinen kattoterassi sekä huoleton hotellimajoitus samassa rakennuksessa. Tule tutustumaan!

Katso lisää

Tilaa tarjoilut juhliin

Laadukkaat tarjoilut kaikenlaisiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin sekä tarvittaessa myös palveleva henkilökunta, tarjoiluastiat ja mitä ikinä juhliisi tarvitsetkin!

Katso lisää