uudet huoneet

Break Sokos Hotel Tahko

Break Sokos Hotel Tahko

Sääskiniementie 560
73310 TAHKOVUORI
+358 10 7629 550 Yrityksen kotisivu

Yrityksen aukioloajat

Tänään: 0:01 - 23:59

01.01.2024-31.12.2024

Ma, Ti, Ke, To, Pe, La, Su klo 00:01-23:59

Hotelli, ravintolat sekä tilat kokouksiin ja juhliin tahkon keskustassa

Monipuolinen hotelli, jossa majoitut huolettomasti kävelymatkan päässä kaikesta hauskasta, olit sitten menossa luontoon, järvelle, rinteeseen, tapahtumiin tai viihteelle.

Valittavanasi on useita erilaisia huonetyyppejä, joten miltä kuulostaisi esimerkiksi parvekkeellinen huone rinnemaisemin tai kaksikerroksinen huone jopa kuudelle? Valmis aamiainen tuo päivään luksusta ja hotellin viidestä ravintolasta on muutoinkin mistä valita tunnelmaan sopivin.

Keskeisellä paikalla sijaitseva hotelli toimii upeasti myös kaikenlaisten tapahtumien keskuksena ja pitopaikkana. Sen muuntautuvat ja persoonalliset tilat taipuvat pieniin ja isoihin tilaisuuksiin hääjuhlista seminaareihin ja etätyöskentelystä yrityksen asiakastilaisuuksiin.

Break Sokos Hotel Tahkon palvelut

  • Käytössä 66 täysin uudistunutta hotellihuonetta
    • Loput uudet huoneet tulevat käyttöön vuoden 2024 lopussa avattavaan uudisosaan.
  • 5 persoonallista ravintolaa; Ruokaravintolat Hillside, Pizza Breikki ja Hesburger, tislaamoravintola Hophaus sekä viihtyisä aulabaari.
  • Muunneltavat kokoustilat, yhteensä jopa 300 henkilölle
  • Juhlatilat pieniin ja suuriin juhliin häistä syntymäpäiviin ja yritystilaisuuksiin.
  • Sale-lähikauppa

break sokos hotel tahko

Saatat olla kiinnostunut

Yritykset

Hophaus Tahko

Yritykset

Ravintola Hillside

Yritykset

Pizza Breikki

Tarjoukset ja tuotteet

Huhti-toukokuun äkkilähtötarjous

Kevät, aurinko ja edulliset hinnat - mikä ihana syy suunnata Tahkolle! Alkaen -hinta saatavilla verkossa, kun teet varauksen kirjautuneena asiakasomistajana. Voimassa su-to välisiin öihin 8.4.-31.5.2024.

alk. 120€ / 2hh / vrk

Katso lisää

Kuopio Wine Festival hotellipaketti

Elämyksellinen, 2 vrk:n paketti sisältää 1.-3.7.2024 majoituksen Tahkolla, meno-paluu kuljetuksen ja lipun Kuopion Viinijuhlille tiistaina 2.7. sekä runsaan aamiaisen kahtena aamuna.

alk. 156€/hlö/2hh/2vrk

Katso lisää

Golfpaketti hotellissa

Majoitu upeasti uudistuneessa hotellissa ja pelaa Tahkon kauniilla kentillä. Majoituksen lisäksi vuorokausihintaan sisältyy aamiainen sekä yksi green fee.

alk. 110€ / hlö / vrk

Katso lisää

Pikkujoulubuffet ryhmille

Suosituimmat pikkujouluillat varataan jo kesän aikana! Tämä buffet on suunnattu yli 25 henkilön ryhmille, mutta menuja ja hotellipaketteja on tarjolla kaiken kokoisille porukoille - parin hengen pippaloista jopa 500 henkilön kokoontumisiin. Otathan yhteyttä!

48€ / henkilö

Katso lisää

Aamiainen

Aloita päiväsi aamiaisella! Break Sokos Hotel Tahkon hotelliaamiaiselle ovat tervetulleita myös hotellin ulkopuoliset vieraat. Katso aamiaisen aukioloajat hotellin sivuilta.

19,90€, lapset 1 € / ikävuosi

Katso lisää