Ravintola Hillside

Ravintola Hillside

Sääskiniementie 560
73310 TAHKOVUORI
+358 10 7629 550 Yrityksen kotisivu

Monipuolinen ravintolakokonaisuus arkeen ja juhlaan

Tahkon ydinkeskustassa, Break Sokos Hotel Tahkon suojissa sijaitseva monipuolinen ravintola tarjoilee sesonkien mukaan vaihtuvia á la carte -annoksia, puuhiiligrillissä paistuvia burgereita sekä sesongeilla myös päivittäistä buffetlounasta. Hotellin aamiaiselle ovat tervetulleita myös muualla majoittuvat ja erilaisia teematapahtumia järjestetään ympäri vuoden.

Ravintola Hillsidessa järjestät vaivattomasti myös isot ja pienet juhlat, yritystilaisuudet ja ryhmäruokailut – tilaa on kahdessa kerroksessa ja menuja valittavana hääjuhlista banketteihin.

Ravintola Hillsiden ja hotellin lisäksi samassa rakennuksessa palvelee myös Pizza Breikki, Hesburger, Sale -lähikauppa, Warsteiner Bar sekä upea Hophaus Tahko.

Saatat olla kiinnostunut

Yritykset

Pizza Breikki

Yritykset

Hophaus Tahko

Yritykset

Hesburger Tahko

Tarjoukset ja tuotteet

Halloween buffet 29.10.

Pitsaa, burgeria, lisukkeita ja jälkiruokaa niin paljon kuin jaksat syödä! Hyytävän herkullinen Halloween buffet 29.10.2022 klo 16-21. Pöytävarausta suositellaan!

29,90€ ( lapset 1,50€/ikävuosi )

Katso lisää

Pikkujoulubuffet

Hillsiden herkullinen pikkujoulubuffet - keskeisellä paikalla, iltaviihteen vieressä, isoille ja pienille ryhmille. Pyydä myös pakettitarjous majoituksesta ja iltabileistä!

41,90 € / hlö

Katso lisää