Tahkon pulkkamäki

Pulkkamäki


73310
Tahkovuori

Sijainti kartalla

Missä Tahkolla voi laskea pulkalla?

Tahkon pulkkamäen paikka vaihtelee talven edetessä, lumitilanteen mukaan.

Ennen rinteiden aukeamista pulkkailijat laskevat Tahkon lähiliikuntapuiston kukkuloilla ja Tahko Spa Hotellin edustalla olevan tapahtumakentän laitapenkereillä, mutta varsinainen, virallinen pulkkamäki avataan lastenrinteeseen, Mini Mountain -alueen yhteyteen ( rinne nro 8 ). Tämä rinnealueen pulkkamäki sijaitsee sompahissin vieressä, lähellä lastenrinteen laavua ja se sopii kaiken ikäisille mäen laskijoille. Erinomainen paikka, jossa voi helposti seurata kaikkia seurueen lapsia, vaikka osa olisi rinteessä, osa pulkkamäessä ja osa makkaranpaistossa. Vieressä myös Ravintola Tirolin ravintolapalvelut.

Muualla rinnealueella pulkalla tai liukureilla laskeminen on turvallisuussyistä kiellettyä. Lumisempaan menoon löytyy mäenlaskupaikka myös Huutavanholman retkeilyreitin alkuosasta, josta huipulle pääsee lähtöportilta metsän reunaan nousten ja sieltä puuterilumessa alaspäin hurjastellen.

Tahkolla pulkkailu on aina maksutonta ja jos omat mäenlaskuvälineet unohtuivat kotiin, voi niitäkin vuokrata mm. rinteiden välinevuokraamoista.

Saatat olla kiinnostunut

Esittelyssä

Tahkon talvi

Esittelyssä

Luistelu

Artikkelit

Lasten ja aloittelijoiden rinnealue on nyt Mini Mountain