Tahko nyt

Etsi & varaa › Aukioloajat › Live-kamera › Tapahtumat › Työpaikat › Uutiset ›

14°C

0/15

36/36

Zipline

Retkeily

sulje

Tahko nyt X
Isa-Maria Tervonen TAHKOcom -konsernin toimitusjohtajaksi

Isa-Maria Tervonen TAHKOcom -konsernin toimitusjohtajaksi

Konserniin kuuluvat TAHKOcom Oy, TAHKO24h Oy sekä PapSec Oy

Aiemmin TAHKOcom Oy:n toimitusjohtajana toiminut Isa-Maria Tervonen palasi syksyllä perhevapailta ja nimitettiin samalla koko TAHKOcom -konsernin toimitusjohtajaksi. Keskusvaraamo TAHKOcom Oy:n lisäksi konserniin kuuluvat huoltoyhtiöt TAHKO24h Oy sekä toukokuun alussa konserniin yhdistynyt PapSec Oy.

Isa-Mariaa perhevapaiden ajan tuurannut varatoimitusjohtaja Teo Kuosmanen ottaa jatkossa vastuulleen TAHKOcom Oy:n IT-liiketoiminnot kehityspäällikön ominaisuudessa.

Konsernin liiketoiminnan laajentuessa koetaan tärkeäksi ylläpitää ja kehittää eri osastojen yhteistyötä ja tätä varten on perustettu johtoryhmä. Isa-Marian ja Teon lisäksi johtoryhmään kuuluvat talouspäällikkö Marjut Lehikoinen, huoltoyhtiöiden liiketoimintajohtaja Mikko Laurikainen sekä myynti- ja markkinointipäällikkö Sanna-Mari Niiranen. ( kuvassa vasemmalta oikealle; Isa-Maria Tervonen, Sanna-Mari Niiranen, Marjut Lehikoinen, Mikko Laurikainen ja Teo Kuosmanen )

Konsernin toimitusjohtaja Isa-Maria Tervonen on uusista tuulista innoissaan.

”On kiva palata takaisin töiden ja tahkolaisten pariin vauvavuoden jälkeen ja hienoa nähdä kuinka tahkolaisten yhteistyö ja yhdessä tekeminen on vain vahvistunut viimeisen vuoden aikana. Olen otettu uudesta roolista ja koen, että tämä nykyinen johtoryhmätoiminta tukee kolmen yrityksen toimitusjohtajuutta ja edistää yhteistyötä niin konsernin sisällä kuin yhteistyökumppaneiden kanssa”, Tervonen kertoo.

Myös TAHKOcomin hallitus sai syksyllä uuden jäsenen, kun Osuuskauppa PeeÄssän edustajana mukaan tuli Break Sokos Hotel Tahkon hotellinjohtaja Anna Hämäläinen. Osuuskauppa PeeÄssän lisäksi TAHKOcomin hallitukseen kuuluu tahkolainen PNT Group Oy, jonka edustajana toimii Heppu Pentti. Hallituksen puheenjohtajana toimii aluekehityshankkeista tunnettu strategi Pekka Vihma.

Vihma näkee syksyn muutoksissa vain positiivisia puolia:

”Mahtavaa, että Isa-Maria on taas takaisin tiimissämme. Tahko kehittyy hurjaa vauhtia ja samaa vauhtia kasvavat myös TAHKOcomin liiketoiminnot. On hienoa, että päästään nyt jakamaan vastuuta ja kehittämään uusia toimintoja oikeaan suuntaan. Myös Anna täydentää hallitustamme monipuolisella ammattitaidollaan. Annalla on vahva tahkolaisuustausta ja kokemus, mikä tukee yrityksemme tulevaisuuden kasvua ja menestystä. En malta odottaa, mihin kaikkeen tämä tehotiimi pystyykään”.

TAHKOcom-konserni on Tahkolla yli 30 vuotta vaikuttanut toimija, joka välittää kaikkia alueen matkailupalveluita. Yhdessä konserniin kuuluvien huoltoyhtiöidensä TAHKO24h Oy:n ja PapSec Oy:n kanssa se tarjoaa myös kokonaisvaltaista kiinteistönhallinta-, siivous- ja vartiointipalvelua Tahkolla.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös

Artikkelit

Huoletonta lomaa ja omistamista

Artikkelit

TAHKOcom -konserni laajentaa toimintaansa