Tahko nyt

Etsi & varaa › Aukioloajat › Live-kamera › Tapahtumat › Työpaikat › Uutiset ›

15°C

0/15

36/36

Zipline

Retkeily

sulje

Tahko nyt X
Break Sokos Hotel Tahkon uudistuksen ensimmäinen vaihe on valmis

Break Sokos Hotel Tahkon uudistuksen ensimmäinen vaihe on valmis

  Salla Kotsalainen • 26 syyskuun, 2023

Uudistetut huoneet ovat nyt asiakkaiden käytössä

Keväällä 2023 alkaneessa ensimmäisessä vaiheessa uudistettiin päärakennuksen eli ravintoloiden yläpuolelle sijoittuvat hotellihuoneet sekä kokous-, juhla- ja tapahtumatilat. Myös ravintolat ja aulatilat ovat uudistuneet ja avoinna asiakkaille. Ravintola Hillsiden uusi ilme valmistuu lopulliseen muotoonsa syksyn aikana.

Päärakennuksen 66 huonetta saivat uudistuksessa tyylikkään, luonnonläheisen ja väritykseltään kauniin ilmeen. Materiaalit ja kalusteet ovat vastuullisuusajattelun mukaisesti pitkäikäisiksi tarkoitettuja. Tarjolla on Standard- ja Superior-luokan huoneita sekä kuuden hengen parvellisia huoneita. Osassa kolmannen kerroksen huoneista on oma parveke, joista avautuu hieno näkymä Tahkon rinnemaisemaan.

”Luonnonläheisyys, vastuullisuus ja ympäristöasiat ovat merkittävä osa Tahkon tarinaa. Break Sokos Hotel Tahkon sisustuksessa halusimme korostaa juuri tämän alueen ainutlaatuisuutta ja sen puhdasta, raikasta luontoa. Break Sokos Hotel Tahko tarjoaa uudistuksen myötä laatua, huolettomuutta ja uudenlaista arjen luksusta vierailleen, talon kaikissa tiloissa”, kertoo sisustussuunnittelusta vastaavan Visionary Design Partners Helsingin suunnittelija Jaana Ekman.

Kaikki ravintolapalvelut avoinna

Hotellin kaikki ravintolat ovat jo avoinna. Viimeistelyjä tehdään vielä aulakerroksen Ravintola Hillsidessa, jonka uusi ilme valmistuu syksyn aikana. Ravintolasta tulee olohuonemainen kohtaamispaikka niin Tahkon kylällä liikkuville kuin hotellivieraille. Luonnonmukaiset materiaalit ja viihtyisät sohvaryhmät luovat tilaan kodikasta tunnelmaa. Isoista ikkunoista voi katsella kylän elämää, toisaalta ikkunat houkuttavat ohikulkijat sisään ravintolan viihtyisään tunnelmaan.

Myös lapset on huomioitu ravintolatiloihin sijoittuvalla uudella Onni Oravan leikkihuoneella, johon rakennettu lattiasta kattoon ulottuva hauska kiipeily- ja leikkiteline.

Rakennuksen oikeanpuoleinen pääty on uudistunut. Vasemmalle jäävän, matalamman osan purkutyöt alkavat lokakuussa.

Uudistuksen toinen vaihe alkaa lokakuussa

Osuuskauppa PeeÄssän operoima Break Sokos Hotel Tahko uudistuu täysin vuosien 2023–2024 aikana. Nyt valmistuneessa ensimmäisessä vaiheessa uudistettiin päärakennuksen kaikki tilat. Toisessa vaiheessa hotellin vanha, rakennuksen matalampi osa puretaan ja tilalle rakennetaan kokonaan uusi hotellisiipi. Vanhan osan purkutyöt alkavat lokakuussa ja uudisrakennus valmistuu loppuvuonna 2024.