Tahko nyt

Etsi & varaa › Aukioloajat › Live-kamera › Tapahtumat › Työpaikat › Uutiset ›

24°C

0/15

18/36

Zipline

Retkeily

sulje

Tahko nyt X
Pro Restaurants ostaa Karhu Pubin liiketoiminnan

Pro Restaurants ostaa Karhu Pubin liiketoiminnan

  Salla Kotsalainen • 29 elokuun, 2023

Kauppa vahvistaa yhtiön roolia Tahkolla

Ville Puustisen ja Mikko Rosendahlin luotsaama Pro Restaurants Oy on ostanut tahkolaisen Karhu Pubin liiketoimintakaupalla Suomen Gastropub Oy:lta.

Kaupan mukana siirtyy Karhu Pubin liiketoiminta vajaan miljoonan euron vuotuisella liikevaihdollaan ja seitsemän hengen ympärivuotisella henkilöstöllään. Karhu Pubin perustaja Jukka Savolainen jatkaa edelleen catering-alan yrittäjänä Tahkolla.

”Perheyrityksemme Suomen Gastropub Oy perusti Tahkon Karhu Pubin 14 vuotta sitten. Olen tyytyväinen, että sille on löytynyt vahva ja ammattitaitoinen jatkaja. Se on koko Tahkon etu. Yrityksemme jatkaa muiden toimipaikkojemme kehittämistä. Ja eihän sitä tiedä, mitä uutta kehitellään. Tässä on vielä muutama tehokas vuosi jäljellä työuraa”, Savolainen kertoo.

Kaupat tehtiin 28.8. ja omistusoikeus siirtyy 2.10.2023. Liiketoimintakauppa vahvistaa Pro Restaurantsin ympärivuotista liiketoimintaa ja tuo karaoketoiminnot osaksi yhtiön palvelutarjontaa.

”Karhu Pub on Tahkolla pyhä paikka, varsinainen maamerkki. Kaupan myötä muokkaamme esimerkiksi Tahkon bilebussin kulkureittiä niin, että saamme Karhu Pubin karaoken osaksi paluureittiä”, kertoo Ville Puustinen.  

pro restaurants karhu
Mikko Rosendahl (vasemmalla), Jukka Savolainen & Ville Puustinen Karhun edustalla.

Kauppa vahvistaa Pro Restaurantsin roolia ja markkinaosuutta Tahkolla. Yhtiön tavoitteena on saada selvää kilpailuetua leanillä toimintamallillaan ja hakemalla yhtiöiden välisiä synergiaetuja.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Artikkelit

Legendaarinen Pehkubaari vaihtaa omistajaa

Artikkelit

Ravintolayhtiö Pro Restaurants Oy ostaa PNT Activen ravintolaliiketoiminnan

Esittelyssä

Yöelämä