Tahko nyt

Etsi & varaa › Aukioloajat › Live-kamera › Tapahtumat › Työpaikat › Uutiset ›

17°C

3/15

36/36

Zipline

Retkeily

sulje

Tahko nyt X
Legendaarinen Pehkubaari vaihtaa omistajaa

Legendaarinen Pehkubaari vaihtaa omistajaa

  Salla Kotsalainen • 21 heinäkuun, 2023

Kauppa astuu voimaan heti

Tahkon huipulla sijaitseva rinneravintola Pehkubaari ja Old Coursen vieressä sijaitseva Ravintola Wanha Klubi ovat vaihtaneet omistajaa. Jatkossa ravintoloita pyörittää Ville Puustisen ja Mikko Rosendahlin ravintolayhtiö Pro Restaurants Oy, joka on ostanut J & J Liinamaa Palvelut Oy:n koko osakekannan. Yhtiön henkilöstö ja sopimukset siirtyvät kaupan mukana sellaisenaan.

Nyt tehty osakekauppa avaa Pro Restaurants Oy:n matkan kohti tavoitetta kehittyä yhdeksi Suomen suurimmista yksityisistä ravintolayhtiöistä. J & J Liinamaa Palvelut Oy jatkaa Pro Restaurants Oy:n tytäryhtiönä ja tulee syksyn aikana vaihtamaan nimensä Pehkubaari Oy:ksi.

”Olen todella iloinen, että Wanha Klubi ja Pehkubaari jatkavat toimintaansa Villen ja Mikon johdolla. Heillä on hyvä paikallistuntemus ja hyvä ote toimialaan. Olen todella kiitollinen kuluneista vuosista henkilöstöllemme, asiakkaillemme ja kumppaneillemme. Seuraan ilolla tulevaa matkaa”, kertoo J & J Liinamaa Palvelut Oy:n perustaja, Tahkolla yli 30 vuotta ravintolabisnestä pyörittänyt Jaana Sahlman.

”Olemme kiitollisia Jaanalle ja koko henkilökunnalle tästä mahdollisuudesta. Yhtiössä on huikean ammattimainen ja monitaitoinen henkilöstö. Ravintolatoimenpäällikkö Kirsi Tiikkainen jatkaa palveluksessamme Tahkolla ja uskomme, että yhdistämällä kokemuksemme, voimme kasvattaa Pehkun ja Wanhan Klubin liiketoimintaa entisestään”, kiittää Pro Restaurants Oy:n operatiivinen johtaja Rosendahl.

”Ravintola Wanhan Klubin osalta lähdemme laajentamaan Tahkon talvikauden ravintolatarjoamaa ja kehittämään ravintolaliiketoimintaa. Tiedotamme tulevista laajentumisista elokuun loppupuolella”, toimitusjohtaja Puustinen summaa.

Ravintola Wanha Klubi, Tahko Golf Old Course

Pro Restaurants Oy lähtee Puustisen ja Rosendahlin johdolla tavoittelemaan kasvua 50 miljoonan liikevaihtoluokkaan seuraavan kymmenen vuoden sisällä ja tähtää näin Suomen suurimpien yksityisten ravintolayhtiöiden joukkoon. Yrityksen kotipaikka on Kuopio ja sen muita omistajia ovat mm. pääomasijoittaja Tommi Vekka (Vekka Invest Oy) ja hallitusammattilainen Pekka Vihma (HPV Invest Oy) omien sijoitusyhtiöidensä kautta. Vihma toimii myös TAHKOcom Oy:n hallituksen puheenjohtajana.

pehkubaari vaihtaa omistajaa
Ville Puustinen ( vasemmalla ) ja Mikko Rosendahl.

”Pro Restaurants Oy on kasvuhakuinen ravintola-alan yhtiö. Tarkoituksemme on ostaa ensi vaiheessa joukko kassavirtapositiivisia, kasvupotentiaalisia ja tunnettuja ilta-, viihde- ja ruokaravintoloita opiskelijakaupungeista ja matkailukeskuksista, ja rakentaa näistä konserni, jonka ravintoloita yhdistää elämyksellinen asiakaskokemus, alan parhaat osaajat sekä järjestelmällinen ja Lean taustatoimintamalli”, Puustinen kertoo.

Yritys tavoittelee 9–10 ravintolan omistamista ja 10 miljoonan liikevaihtotavoitetasoa jo vuodenvaihteeseen 2023–24 mennessä.

Yritykset

Rinneravintola Pehku

Yritykset

Ravintola Wanha Klubi

Yritykset

Mualiman Sauna