Tahko nyt

Etsi & varaa › Aukioloajat › Live-kamera › Tapahtumat › Työpaikat › Uutiset ›

22°C

3/15

36/36

Zipline

Retkeily

sulje

Tahko nyt X
TAHKOcom -konserni laajentaa toimintaansa

TAHKOcom -konserni ostaa PapSec Oy:n
koko osakekannan ja laajentaa toimintaansa

Yhdistymisen myötä Tahkon alueelle syntyy
yhä vahvempi paikallinen toimija

TAHKOcom -konserniin kuuluva kiinteistöhuolto-, siivous- ja vartiointiyhtiö TAHKO24h Oy on ostanut saman toimialan PapSec Oy:n koko osakekannan. Yhdistymisen tavoitteena on nostaa asiakaskokemusta, laajentaa alueen palvelutarjoomaa sekä varmistaa tulevaisuuden kilpailukyky ja kehittämisresurssit. Kauppa toteutuu 1.5.2023, jonka jälkeen PapSec Oy siirtyy kokonaan TAHKOcom-konsernin tytäryhtiöksi.

Tahkon alueen palveluiden kehittäminen saa uuden vaihteen, kun 12 vuotta PapSec Oy:ta luotsanneet yrittäjät Terttu ja Vilho Pappi henkilökuntineen siirtyvät uuden omistajan tiimiin 1.5.2023 alkaen. Yhtiö jatkaa toimintaa entisellään, mutta taustoissa hyödynnetään keskittämisen etuja ja synergioita.

”Olemme tyytyväisiä, kun yhtiömme pääsee hyviin ammattilaisten käsiin ja me saamme jatkaa rakasta työtämme. Ihmiset ovat meille tärkeitä ja näin saamme lisää uusia kollegoita ja osaamista”, toteavat PapSecin yrittäjät Terttu ja Vilho Pappi ( ylhäällä kuvassa vasemmalla ja keskellä ).

TAHKO24h on palvellut Tahkon alueella jo yli 20 vuoden ajan.

Yhteinen tulevaisuus saa iloisen vastaanoton myös TAHKOcomilta.

”Yhdistymisen myötä Tahkon alueelle syntyy yhä vahvempi paikallinen toimija, joka vastaa jatkossa noin tuhannen kohteen siivouksesta, kiinteistöhuollosta ja vartioinnista ympärivuorokautisesti. Lisäksi pystymme laajentamaan palveluitamme myös Nilsiän kylälle ja lähiympäristöön”, kommentoi TAHKOcom-konsernin hallituksen puheenjohtaja Pekka Vihma.

Tahkon alueen tulevaisuuden kehittämis- ja rakennushankkeet ovat osin vauhdittaneet päätöstä. Lisääntyvän ja laajenevan palvelutarjoaman myötä haetaan myös ratkaisua toiminnan sesonkipainotteisuuteen. Alueen rakennusten ikärakenteen aiheuttamiin korjaustarpeisiin halutaan samalla varautua jo etukäteen.

”Tämän yhdistymisen tuomaan integrointiin varauduttiin jo kuluvan talvikauden aikana, kun TAHKO24h Oy:n palvelujohtajana aloitti kokenut Mikko Laurikainen, iloitsee TAHKOcom Oy:n toimitusjohtaja Teo Kuosmanen ( kuvassa oikealla ).