Tahko nyt

Etsi & varaa › Aukioloajat › Live-kamera › Tapahtumat › Työpaikat › Uutiset ›

15°C

0/15

36/36

Zipline

Retkeily

sulje

Tahko nyt X
Lasten ja aloittelijoiden rinnealue on nyt Mini Mountain

Lasten ja aloittelijoiden rinnealue on nyt Mini Mountain

  Salla Kotsalainen • 21 lokakuun, 2022

Entistä paremmat olosuhteet lajin aloittamiseen

Tulevalle talvikaudelle avattava lasten ja aloittelijoiden rinnealue Mini Mountain tekee harrastamisen aloittamisesta entistä helpompaa. Uutta on muun muassa aiempaa loivempi ja tilavampi rinne, katettu mattohissi, uusi sompahissi sekä oma, edullisempi Mini Mountain -lipputyyppi.

Tahkon lastenrinne on kokenut kuluneen kesän aikana täydellisen muutoksen. Alueella on rakennettu toukokuun alusta saakka ja parhaillaan tehdään maanrakennuspuolen viimeistelytöitä sekä hissien kasaustöitä ennen lumetuskauden alkamista.

Lasten alue on nyt mahdollista avata aiemmin

Muutostöiden aikana rinnettä on paitsi loivennettu, myös laajennettu alareunasta enemmän järven suuntaan. Rantaviivan siirtymisen myötä myös talven aktiviteettialueet pulkkamäkineen ovat turvallisesti käytössä jo talvikauden alkaessa ilman, että järven jäätymistä tarvitsee odottaa.

Uudet hissit ja uusi, edullisempi lipputyyppi

Mini Mountain -alueelle on kesän aikana sijoitettu uusi, 50 metriä pitkä, katettu mattohissi sekä 280 metriä pitkä sompahissi. Uudet hissit paitsi sujuvoittavat opetustoimintaa, myös parantavat aloittavien laskijoiden ensikokemusta rinteessä. Mini Mountain tarjoilee tilaisuuksia myös freestyle -maailmaan tutustumiselle, sillä alueella on pieniä hyppyreitä ja pressejä sekä muita vasta-alkajille sopivia suorituspaikkoja.

Mini Mountain -alueella on oma lipputyyppi, jonka ansiosta lajia voi testata entistä edullisemmin. Kahden tunnin Mini Mountain -lippu maksaa 15 euroa ja koko päivän lippu 25 euroa. Mini Mountain -liput ovat samanhintaiset kaikille ikäryhmille. Alle 6 -vuotiaat pääsevät hissiin veloituksetta, kun he laskevat kypärä päässä ja he kulkevat aikuisen kanssa samalla portin avauksella. Tämä etu koskee Mini Mountain -rinnealueen lisäksi kaikkia muitakin Tahko Mountainin hissejä.

Esittelyssä

Laskettelu ja lumilautailu