Tahko nyt

Etsi & varaa › Aukioloajat › Live-kamera › Tapahtumat › Työpaikat › Uutiset ›

14°C

0/15

36/36

Zipline

Retkeily

sulje

Tahko nyt X
Latujen kunnostustilannetta voi jatkossa seurata reaaliajassa

Latujen kunnostustilannetta voi
jatkossa seurata reaaliajassa

  Salla Kotsalainen • 28 syyskuun, 2022

Lähin kunnostettu latu löytyy nyt entistä helpoimmin

Kuopion kaupunki ottaa Fluent Outdoors -palvelun myös Tahkolla, joten hiihtolatujen kunnostustilannetta voi jatkossa seurata helposti suoraan kartalta. Tieto päivittyy lyhyellä viiveellä aina, kun reittiosuus on kunnostettu. Käyttäjän kannattaa Tahkolla ollessaan sallia puhelimensa paikannus, jolloin sijaintinsa pystyy havainnoimaan lähintä latua etsiessä ja laduilla liikkuessa.

Tahkon noin 67 kilometrin pituinen latuverkosto kiemurtelee matkailualueen sydämestä Nilsiään, golfkentiltä mökkikyliin, pelloilla ja metsissä – sekä sydäntalvella Syvärin jäällä ja Nipasen korkeimmilla kohdilla. Valittavana on useita eri mittaisia ja -tasoisia latuja, joita voi yhdistellä kulloisenkin fiiliksen mukaan. Valaistua latua alueella on noin 20km verran ja valot palavat iltaisin klo 21:00 saakka.

Ensilumenladulle jo syyslomilla

Tahkon maastohiihtokausi alkaa ensilumenladulla, joka avataan perjantaina 14.10.2022 klo 10:00. Ensilumenlatu on suuntaansa noin 500 metriä pitkä ja tavoitteena on, että ladulla pystyttäisiin hiihtämään pysyviin luonnonlumiolosuhteisiin saakka. Tahkon ensilumenlatu on maksullinen, myynnissä on henkilökohtaisia päivä- ja kausilippuja. 

Paikat

Ensilumenlatu

Tahkon ensilumenladulla pääset hiihtämään ja harjoittelemaan laadukkaiden palveluiden äärellä.

Saatat olla kiinnostunut

Esittelyssä

Maastohiihto

Artikkelit

Tahkon syysloma

Artikkelit

Kolme kovaa syytä suunnata Tahkolle talvipäivänä

Tuotteet

Keskusvaraamo TAHKOcom, Tahkovuori

Majoitu latujen lähellä

Tarjous on päättynyt