Tahko nyt

Etsi & varaa › Aukioloajat › Live-kamera › Tapahtumat › Työpaikat › Uutiset ›

14°C

0/15

36/36

Zipline

Retkeily

sulje

Tahko nyt X
Tahkolaiset

Tahkolaiset

Miksi juuri Tahko?

Tahkolla on runsaasti monipuolisia työskentelymahdollisuuksia, eri yrityksissä ja useilla toimialoilla. Suurin osa alueen työntekijöistä myös asuu Tahkolla tai Nilsiässä. Kysyimme muutamilta työntekijöiltä, miksi he ovat tulleet töihin juuri Tahkolle ja mikä alueessa kiehtoo.

Emilia

Vastaanottovirkailija, Tahko Spa Hotel

”Tulin Tahkolle töiden perässä, mutta jäin mahtavan työyhteisön vuoksi. Tahkolla ja varsinkin omalla työpaikallani on todella hyvä työilmapiiri. Täällä jokainen yritys, oli sitten iso tai pieni auttaa toinen toistaan. Saan joka päivä kohdata uusia ja erilaisia ihmisiä työskennellessäni hotellin ja kylpylän vastaanotossa, mistä tykkään todella paljon.”

Alina

Vuoropäällikkö, Hophaus Tahko

”Tahkolla työskentelyssä parasta on ehdottomasti yhteisöllisyys tahkolaisten, niin työntekijöiden kuin paikallisten kesken. Kaunis ympäristö ja erilaiset aktiviteetit saa palautumaan hektisestä työstä. Omassa työssä parasta on monipuolisuus, jonka hotelliympäristö ja tapahtumat sekä kehittyvä ympäristö mahdollistaa. Työkaverit ja ihanat asiakaskohtaamiset ovat saaneet jäämään jo toiseksi vuodeksi.”

Veera

Myynti ja markkinointi, TAHKOcom Oy

”Parasta Tahkolla on, kun luonto, palvelut ja aktiviteettimahdollisuudet ovat lähellä. Tahko tarjoaa kehittyvänä kohteena paljon mahdollisuuksia matkailualalla etenemiseen. On myös hienoa työskennellä kohteessa, joka pyrkii aktiivisesti kohti kestävämpää matkailua. Työtehtäväni koostuvat pääosin myynnistä ja somemarkkinoinnista, jotka kiinnostavat itseä suuresti!”

Lauri

Vuokraamotyöntekijä, Hill Ski Rent Tahko

”Minulle Tahko oli luontainen ja helppo paikka tulla töihin armeijan jälkeen ennen opiskelujen alkamista. Mielestäni Tahkolla on hyvät harrastusmahdollisuudet, jotka tuovat Tahkolla työskentelyyn lisää mielekkyyttä. Hill Ski Rent on ollut minulle mukava työpaikka hyvän työilmapiirin ja työkavereiden takia. Tahkolla mukavat asiakkaat tuovat myös oman lisän työssä viihtyvyyteen. Pidän Tahkosta alueena ja aion myös tulevaisuudessa työskennellä täällä opiskelujeni ohessa.”

Mervi

Siivous, TAHKO24h

”Rakastan työskennellä ihmisten kanssa. Meillä on mukavat työkaverit ja mökkien omistajat. Tykkään työn monipuolisuudesta ja hektisyydestä. Kaikkeen pitää osata varautua. Harrastan monipuolisesti erilaisia urheilulajeja ja Tahkolta löytyy loistavat puitteet tähän.”

Mika

Huolto ja vartiointi, TAHKO24h

”Tulin alunperin Tahkolle töiden perässä ja nyt asun myös täällä. Työssäni tykkään erityisesti sen haasteellisuudesta, ongelmanratkaisutilanteista sekä mahtavasta työporukasta. Olen innostunut valokuvaamisesta ja Tahkon luonto tarjoaa mahtavan ympäristön valokuvaamiseen.”

Liity joukkoon

Mikäli työskentely Tahkolla kiinnostaa myös sinua, ota rohkeasti yhteyttä mielenkiintoiseen yritykseen ja laita avoin hakemus. Kaikki ovat lämpimästi tervetulleita Tahkolle!

Saatat olla kiinnostunut

Esittelyssä

Tahko Campus

Esittelyssä

Näe ja koe

Artikkelit

Tahko ja Savon ammattiopisto aloittavat tiiviin yhteistyön