Tahko nyt

Etsi & varaa › Aukioloajat › Live-kamera › Tapahtumat › Työpaikat › Uutiset ›

25°C

3/15

36/36

Zipline

Retkeily

sulje

Tahko nyt X
Break Sokos Hotel Tahkolla jatketaan viihteen parissa

Break Sokos Hotel Tahkolla
jatketaan viihteen parissa

  Salla Kotsalainen • 4 huhtikuun, 2022

Suunnitelmissa on laajentaa kulttuuritarjontaa yhä ympärivuotisemmaksi

Tahkon viihdetarjonta on viime vuosina monipuolistunut yhä enemmän myös teatteriviihteen suuntaan. Alueen kesäteatterielämysten lisäksi esityksiä on yhä useammin myös talvella ja esimerkiksi Break Sokos Hotel Tahkon yläsalissa marras-helmikuussa esitetty Sydämeltään vapaat -talviteatteri keräsi reippaasti katsojia kaikkiin esityksiin.

”Olemme saaneet kulttuuritarjonnan vahvistamisesta erittäin hyvää palautetta. Viihteen monipuolistaminen on tuonut meille uudenlaisia asiakasryhmiä, jotka ovat sitten ihastuneet Tahkoon muutoinkin”, kertoo Anna Hämäläinen Break Sokos Hotel Tahkolta.

”Hotellimme yläsali sopii hienosti monenlaisen viihteen näyttämöksi. Tähän on helppo saapua ja pystymme palvelemaan asiakkaita saman katon alla niin viihteen, hyvän ruuan kuin hotellimajoituksen muodossa. Chef rôtisseurs Hannu Pöyhösen makunautinnot kruunaavat illan ilman, että tarvitsee edes poistua rakennuksesta”, Hämäläinen jatkaa.

Huumorijuhlaa huhtikuussa

Tulevan kesän ja syksyn kulttuuritarjonta on parhaillaan suunnittelussa, mutta seuraavaksi luvassa on huumorijuhlaa All Female Panelin stand up showssa lauantaina 23.4.2022.

All Female Panel on neljän stand up-koomikon bändi, jossa vaikuttavat upeat Saana Peltola, Helena Pöllänen, Johanna Tohni ja Inka Valima. Energinen nelikko on esiintynyt ympäri Suomen loppuunmyydyille saleille ja tämä räjäyttävä show on nähty mm. Helsingissä, Tampereella, Jyväskylässä, Joensuussa, Kuopiossa, Oulussa, Lahdessa, Rovaniemellä, Turussa, Mikkelissä, Hämeenlinnassa ja Porissa sekä mm. Sideways ja Rakkautta ja Anarkiaa -festivaaleilla.

All Femme Panel -kokoonpanon naiset Saana Peltola, Helena Pöllänen, Johanna Tohni ja Inka Valima.

All Female Panelin kokoonpanossa mukana olevalle Helena Pölläselle Tahko on hyvinkin tuttu paikka, sillä muiden projektiensa ohessa hän toimii opettajana Tahko Mountain hiihtokoulussa.

”Talviteatterin idean äiti, Siilinjärven teatterin Maija Rissanen suositteli minulle hotellin yläsalia, joka toimii esiintymispaikkana erinomaisesti. Ihan mielettömän siistiä päästä esiintymään juuri Tahkolla!”, Helena Pöllänen fiilistelee.

All Female Panel -stand up shown liput ovat myynnissä Tiketissä. Peruslippujen lisäksi tarjolla on myös hotellipaketteja, joihin sisältyy majoitus, aamiainen sekä liput esitykseen. Mikäli lippuja jää, niitä on saatavilla myös ovelta ennen esitystä ( 28 €/22 € ).

Syksyn ja talven tapahtumatarjonta vahvistuu

Break Sokos Hotel Tahkon suunnitelmissa on laajentaa kulttuuritarjontaa yhä ympärivuotisemmaksi. Neuvotteluja käydään parhaillaan niin syksyn kuin tulevan pikkujoulukauden tapahtumista. ”Kerromme näistä lisää kevään ja alkukesän aikana”, sanoo hotellinjohtaja Anna Hämäläinen.

Saatat olla kiinnostunut

Yritykset

Break Sokos Hotel Tahko

Tapahtumat

Eero & HP Tour Tahko

12.04.2024 – 13.04.2024

Tapahtumat

ExtremeRun Tahko

20.04.2024

Keväistä karnevaalitunnelmaa – tule yksin, kaksin tai porukalla!