Tahko nyt

Etsi & varaa › Aukioloajat › Live-kamera › Tapahtumat › Työpaikat › Uutiset ›

15°C

0/15

36/36

Zipline

Retkeily

sulje

Tahko nyt X
Tahgou Festival tuo musiikin luonnon keskelle

Tahgou Festival tuo musiikin
luonnon keskelle

Uusi, Tahkon rinnealueelle sijoittuva festivaali tarjoaa sekoituksen hyvää musiikkia ja kaunista luontoa erinomaisten palvelujen äärellä

Heinäkuun 15.–16. päivä järjestettävän Tahgou Festivalin esiintyjäkaarti koostuu suomalaista DJ:stä ja artisteista. Tapahtuman tarkoituksena on tukea suomalaista musiikkikulttuuria, tuoda musiikki koettavaksi luonnon keskellä sekä myös esitellä Tahkon parhaita puolia hieman uudenlaiselle yleisölle.

Tahgou Festivalin takana ovat Tahkolla varttuneet, paikallisille tutut kaverukset Eino Liinamaa ja Oskari Perttilä, jotka ovat järjestäneet alueella pieniä kaveriporukan tapahtumia jo vuosien ajan.

“Tapahtumat ovat kasvaneet sen verran isoiksi tässä vuosien aikana, että päätettiin tänä vuonna valloittaa koko vuori”, kaverukset sanailevat hymyillen.

Tahgou Festivalin päälava ja tunnelmallinen festivaalialue rakentuu Tahko Mountainin huipulle, Rinneravintola Pehkun ympäristöön.

”Tuntuisi aika siistiltä kuunnella keikkaa esimerkiksi rinteiden päällä olevasta näköalatornista auringon laskiessa taustalla”, fiilistelee Eino Liinamaa kesää odotellen.

Tahgou Festival 2022 esiintyjät

Tahkon ensimmäisillä rinnefestareilla esiintyvät mm. DJ WUF, Gas Gas, Jori Hulkkonen, Kristiina Männikkö, Paha Vaanii DJ’s, Rony Rex, Tomba, Ulrika, Windows95Man sekä ibe.

Muutamia artistijulkistuksia on tulossa vielä kevään mittaan. Liput ovat jo myynnissä ja ne pitävät sisällään koko viikonlopun eli perjantain ja lauantain festariohjelman.

Festivaalin ikäraja on K-18.

Tahgou.com

Pehkun festarialueen lisäksi musiikkielämykset levittäytyvät myös muualle Tahkon alueen upeisiin kohteisiin. Muut esiintymispaikat sekä festivaalin päiväkohtaiset ohjelmat vahvistetaan kevään aikana.

Löydä matkallesi

Majoitus

Aktiviteetit

Ajankohta

Ryhmän tyyppi

Majoitus

Aktiviteetit

Ajankohta

Ryhmän tyyppi

Saatat olla kiinnostunut

Esittelyssä

Tahkon kesä

Esittelyssä

Yöelämä

Paikat

Tahkon portaat

Paikat

Tahkon retkeilyreitit

Paikat

Tahkon Maisemahissi

Yritykset

Rinneravintola Pehku