Tahko nyt

Etsi & varaa › Aukioloajat › Live-kamera › Tapahtumat › Työpaikat › Uutiset ›

24°C

0/15

18/36

Zipline

Retkeily

sulje

Tahko nyt X
Tahko App on nyt julkaistu

Tahko App on nyt julkaistu

Tahkon alueen kehityshanke SmartTahko teki viime kesänä maan laajimman matkailukohteissa tehdyn ValueScout tutkimuksen, jossa esille nousi selvästi toive Tahko -sovelluksesta. Erityisesti toivottiin, että Tahkolla ollessa infot tapahtumista ja aukioloajoista olisivat yhden klikkauksen päässä. TAHKOcom otti ideasta kopin ja alkoi suunnitella alueelle sovellusta. Nyt maaliskuussa 2022 sovelluksen ensimmäinen versio on valmis.

”Sovellus on nyt otettu käyttöön ja sitä kehitetään koko ajan yhdessä käyttäjien kanssa. Otamme siis avosylin vastaan kaiken palautteen ja kehitysehdotukset sovellukseen liittyen, jotta pystymme palvelemaan Tahkon asiakkaita paremmin. Tarkoitus on pitää Tahko taskussa koko ajan!” toteaa TAHKOcomin hallituksen puheenjohtaja Pekka Vihma.

Maksuton Tahko App sisältää muun muassa:

  • Aukioloajat
  • Tapahtumat
  • Säätiedot ja livekamerat
  • Rinneinfo
  • Rinnelippukauppa
  • Latutiedot
  • Reittitiedotteet
  • Online -kauppa
  • Skibussin aikataulu
  • Tiedotteet
Lataa tästä

Smart Tahko on Tahkon alueen kehityshanke, joka kokoaa alueen toimijoita, energia-, verkko- ja teknologiayhtiöitä sekä tutkijoita yhteen rakentamaan digitalisoituvaa Tahkoa. Hankkeen tavoitteena on nostaa Tahkon matkailualue teknologiakehityksen ja älykkäiden palveluiden kärkikohteeksi.