Tahko nyt

Etsi & varaa › Aukioloajat › Live-kamera › Tapahtumat › Työpaikat › Uutiset ›

15°C

0/15

36/36

Zipline

Retkeily

sulje

Tahko nyt X
Voiko jääkarusellin tehdä räjäyttämällä?

Voiko jääkarusellin tehdä räjäyttämällä?

  Salla Kotsalainen • 10 helmikuun, 2022

Mitä tapahtuu, kun samaan saunaan laitetaan yksi nilsiäläinen, kolme räjähde-experttiä, hidastuskamerakuvaan erikoistunut Hydraulic Press Channelin luoja sekä pitkin maailmaa kiertänyt jääkarusellimies? Niimpä.

Nilsiän Louhosareenalle kerääntyi torstaina 10.2.2022 erikoislaatuinen porukka, johon kuuluivat Louhosareenan isäntä Matti Kuosmanen, Pommijätkät ”Pommihenkka” Henri Kiviniemi, Paukkujussi ja Antti Kunnari sekä Hydraulic Press Channelin Lauri Vuohensilta ja jääkarusellien rakentamiseen erikoistunut Janne Käpylehto. Tavoitteena oli testata, voisiko jääkarusellin tehdä räjäyttämällä ja jos voisi, niin miltä se näyttäisi videolla. Lisäksi tavoitteena oli tietenkin pitää myös hauskaa.

”Saunan lauteilla kun eilen istuttiin, tämmöiset neljä hullua, niin eihän tästä oikein mittään muuta voinut kehkeytyä”, kertoo Matti Kuosmanen idean syntymistä.

Nilsiän Louhosareenan lammen jäälle valmisteltiin moottorisahan avulla halkaisijaltaan noin 30 metrinen aihio, johon tulilankaa upotettiin h-hetkeä odottamaan. Viimeisten turvallisuustsekkausten jälkeen kamerat tulille, drone ilmaan – ja PAM!

Onnistuiko yritys ja miltä se sitten näytti? Ota seurantaan allaolevat kanavat, videoita julkaistaan viikon 8 aikana sekä MTV3 iltauutisten loppukevennyksessä tiistaina 15.2.2022.

Saatat olla kiinnostunut

Esittelyssä

Pärinää ja pauketta

Esittelyssä

Näe ja koe

Esittelyssä

Tahkon talvi