Tahko nyt

Etsi & varaa › Aukioloajat › Live-kamera › Tapahtumat › Työpaikat › Uutiset ›

23°C

3/15

36/36

Zipline

Retkeily

sulje

Tahko nyt X
Pieniä hetkiä, suuria muistoja

Pieniä hetkiä, suuria muistoja

 

Aika ja aito läsnäolo ovat arvokkainta, mitä voimme itsellemme ja läheisillemme suoda. Niitä varten tarvitaan tilaisuus pysähtyä ja mahdollisuus päästää ajatukset vapaalle. Mielenrauha saavutetaan sisältäpäin, mutta sopivia puitteita sen saavuttamiseksi ei sovi vähätellä.

Parhaiten arjesta irtautuu paikassa, jossa mukavan majoituksen sekä sopivien aktiviteettien yhdisteleminen kunkin perheenjäsenen toiveiden mukaisesti toteutuu ilman päänvaivaa. Tylsistymisellekään ei jää tilaa, kun kyseessä on yksi Suomen monipuolisimmista matkakohteista.

Tahko on perheiden suosikkipaikka

Tahkon matkailukeskus laskettelurinteineen on perheiden suosikkikohde ympäri vuoden – eikä suotta. Kompaktin kokoisessa matkailukeskuksessa kaikki palvelut ja aktiviteetit ovat lähekkäin ja helposti löydettävissä. Tekemistä riittää takuulla pitkänkin loman jokaiselle päivälle kunkin mielenkiinnon kohteita mukaillen.

Parasta Tahkossa on alueen muovautuvuus jokaiselle perheelle sopivaksi matkakohteeksi. Toiset kaipaavat arjen vastapainoksi helppoutta ja hemmottelua, jolloin hotelliloma kaikkine palveluineen on parasta yhteistä aikaa. Toisille taas tunnelmallinen piilopirtti hiljaisuuden keskellä luontokohteiden äärellä on kaikki, mitä lomalta tarvitsee. Kuitenkin kaikesta huolimatta arvokkainta lomassa on yhdessäolo ja siitä syntyvät ihanat muistot.

Tahkolle on aina kiva palata

Tahko on täydellinen lomakohde, jonne on iästä riippumatta mukava palata vuosi toisensa jälkeen. Useat perheet viettävätkin Tahkolla ainakin osia lomastaan vuosittain ja monille Tahkon vierailusta on muodostunut omanlainen perinteensä.

Erityisen mieleenpainuvia ovat Järvi-Suomen syleilyssä vietetyt joulut, jolloin useat sukupolvet kerääntyvät viettämään sydäntalven suurinta juhlaa saman pöydän ääreen. Jouluna Tahkon talvinen taika on täysin omanlaisensa kutsuen matkailijoita sukeltamaan ikimuistoiseen seikkailuun uusien elämysten pariin.

Löydä matkallesi

Majoitus

Aktiviteetit

Ajankohta

Ryhmän tyyppi

Majoitus

Aktiviteetit

Ajankohta

Ryhmän tyyppi