Tahko nyt

Etsi & varaa › Aukioloajat › Live-kamera › Tapahtumat › Työpaikat › Uutiset ›

25°C

3/15

36/36

Zipline

Retkeily

sulje

Tahko nyt X
Tahkonrinteet on nyt Tahko Mountain

Tahkonrinteet on nyt Tahko Mountain

uusi nimi, ilme ja viestit ilmentävät legendaarisen hiihtokeskuksen monipuolisuutta ja kansainvälisyyttä ympäri vuoden

Brändiuudistuksen taustalla on halu tuoda ympärivuotisen toiminnan kautta lisää elinvoimaa koko Tahkon alueelle. Tahko Mountain tunnetaan huippu-urheilijoiden harjoittelupaikkana, mutta myös rennosta ilmapiiristä. Siksi hiihtokeskus sopii vapaa-ajan viettoon ja lomakohteeksi sekä kaveriporukoille ja perheille että aloittelijoille tai tosissaan treenaaville.

“Olipa haussa jännitys ja uudet elämykset, hemmottelu tai huvittelu, Tahko Mountain tarjoaa jokaisen omaan tyyliin sopivaa menoa. Ja vieläpä ihan Tahkon palvelujen äärellä. Tänne on helppo tulla lähialueilta tai ulkomailta asti”, kertoo Tahko Mountainin liiketoimintajohtaja Pasi Martikainen.

Hissilippu tarjoaa tekemistä ympäri vuoden

Tahko Mountainin korkeutta ei mitata metreissä, vaan mahti ilmenee sen lukuisissa vaihtoehdoissa. Lumen aikaan lasketellaan hyvin hoidettuja maailmanluokan rinteitä ja jahdataan mieleenpainuvia After Ski -hetkiä maineikkaissa rinneravintoloissa. Kesän koittaessa Tahko Mountain muuntuu hissipyöräilijän huvipuistoksi. Suomen pisimmät portaat johdattavat upeiden maisemien ja retkeilyreittien ääreen, jossa odottavat hyvin varustellut laavut ja nuotiopaikat.

“Täällä on syntynyt legendaarisia tarinoita jo vuosikymmenten ajan, vuodenajasta riippumatta. Siksi on mahtavaa, että jatkossa vuoren jylhä vaikutus on aistittavissa nimeä myöten kaikessa tekemisessämme”, Martikainen iloitsee.

Tutustu uudistuneeseen ilmeeseen Tahko Mountainin verkkosivuilla

tahko mountainille sustainable travel finland -merkki

Tahko Mountain saavutti syksyllä myös Visit Finlandin myöntämän, arvostetun Sustainable Travel Finland -merkin. Suomen hiihtokeskuksista STF -merkin ovat tähän mennessä saaneet ainoastaan Pyhä, Ruka ja Levi, joten Tahko Mountain on Suomen neljäs merkin saavuttanut keskus.

STF -merkin saaminen edellyttää laajaa perehtymistä ja sitoutumista Sustainable Travel Finland-ohjelman seitsemän askelmaiseen toiminnankehittämispolkuun.

vastuullinen matkailu tahkolla

Lue lisää

Tahkon ensilumenlatu avautuu 12.11.2021

Ennen laskettelukauden alkamista lumituntumaa pääsee ottamaan Tahkon ensilumenladulla, joka tänä vuonna avataan perjantaina 12.11.2021 klo 10:00. Ensilumenlatu on maksullinen ja sen lippuja voi ostaa 24/7 Tahko Mountainin verkkokaupasta ja Tahkolaakson lippuautomaatista sekä arkisin myös Tahkolaakson toimistolta.

Paikat

Ensilumenlatu

Tahkon ensilumenladulla pääset hiihtämään ja harjoittelemaan laadukkaiden palveluiden äärellä.

Saatat olla kiinnostunut

Esittelyssä

Laskettelu ja lumilautailu

Esittelyssä

Etsi & varaa

Esittelyssä

Etsi & varaa