Tahko nyt

Etsi & varaa › Aukioloajat › Live-kamera › Tapahtumat › Työpaikat › Uutiset ›

14°C

0/15

36/36

Zipline

Retkeily

sulje

Tahko nyt X
Tahko Chaletin liiketoiminta siirtyy Thousand Lakes Hotelsille

Tahko Chaletin liiketoiminta siirtyy
Thousand Lakes Hotelsille

 

liiketoimintavastuu siirtyy
marraskuun alussa

Tahko Chaletin operatiivinen liiketoiminta ja sen kehittäminen siirtyy Thousand Lakes Hotels Oy:lle 1.11.2021 alkaen. Muutoksen myötä Golden Resortin luksushuvilat, viihdekeskus Piazza ja sen vieressä sijaitseva Ravintola Mosquito saavat uuden kehittäjäyhtiön.

Vuonna 2020 perustettu Thousand Lakes Hotels on majoitus- ja ravitsemispalveluihin keskittynyt johtamis- ja kehittämisyhtiö, joka operoi myös muun muassa Uudellamaalla sijaitsevan Långvikin kokous- ja kylpylähotellin liiketoimintaa.

Perheyhtiö PNT Active Oy:n omistamaan Tahko Chaletiin kuuluvat Tahkon keskustassa sijaitsevat Piazza -viihdekeskus, Mosquito -ravintola, Ukko -hotelli ja Vietti Suites sekä korkeatasoinen huvila-alue Golden Resort. Golden Resortilla on yhdeksän erillishuvilaa, 20 paritalohuvilaa ja päärakennus, joka tarjoaa ravintola- ja tapahtumapalveluita ja toimii kesäisin myös Golden Resortin Lake- ja Forest -golfkenttien klubiravintolana.

”Thousand Lakes Hotelsilla on kokemusta ja osaamista, joka tarjoaa edellytykset Tahko Chaletin kehittämiseen monipuolisesti ja tuloksellisesti”, perustelee PNT Active Oy:n hallituksen puheenjohtaja Heppu Pentti tehtyä sopimusta. ”Yhteisymmärrys liiketoimintavastuun siirtämisestä syntyi varsin helposti, kun tavoitteet menestymiseksi ovat yhteiset.”

”Tahko Chalet on meille toinen merkittävä avaus hospitality -toimialalla. Haluamme olla mukana kehittämässä suomalaista kokous- ja vapaa-ajan tarjontaa”, sanoo Thousand Lakes Hotels Oy:n toimitusjohtaja Inka Uusitalo-Raoult. ”Saamme synergiaetuja mm. sopimuksissa, järjestelmissä ja alan käytännöissä. Tulevan kauden valmistelut ovat jo käynnissä, vaikka virallinen startti on vasta marraskuussa.”