Tahko nyt

Etsi & varaa › Aukioloajat › Live-kamera › Tapahtumat › Työpaikat › Uutiset ›

11°C

0/15

36/36

Zipline

Retkeily

sulje

Tahko nyt X
Break Sokos Hotel Tahkolle Sustainable Travel Finland -merkki

Break Sokos Hotel Tahkolle
Sustainable Travel Finland -merkki

Visit Finlandin myöntämä tunnustus on osoitus arvokkaasta ja pitkäjänteisestä työstä kestävän matkailun eteen

Break Sokos Hotel Tahkolle on myönnetty Tahkon alueen ensimmäinen Sustainable Travel Finland -merkki. Visit Finlandin myöntämän STF -merkin saaminen edellyttää laajaa perehtymistä ja sitoutumista Sustainable Travel Finland-ohjelman seitsemän askelmaiseen toiminnankehittämispolkuun.

”Matka kohti vastuullista matkailua alkoi jo muutama vuosi sitten kun liityimme Green Key-ohjelmaan. Ymmärryksemme vastuullisuuden tärkeydestä on matkan varrella kasvanut ja vastuullisuus on nykyään osa jokapäiväisiä valintojamme”, kertoo Break Sokos Hotel Tahkon hotellinjohtaja Anna Hämäläinen. ”Olemme myös vahvasti mukana kehittämässä kestävää matkailua Tahkon alueella yhdessä alueen toimijoiden kanssa. Käynnissä olevan Sustainable Tahko -hankkeen tavoitteena on vahvistaa alueen vetovoimaa vastuullisena matkailukohteena”, hän jatkaa.

tavoitteena saavuttaa stf -merkki matkailualueena

Keväällä 2020 käynnistynyttä Sustainable Tahko -hanketta luotsaa Savonia-ammattikorkeakoulu. Hankkeessa on mukana noin kaksikymmentä alueen matkailuyritystä, joista 16:lla jokin ympäristösertifikaatti jo on. Seuraavaksi yritykset alkavat tehdä työtä STF -merkkien saavuttamiseksi yrityskohtaisesti, jonka jälkeen Tahko voi hakea yhtenäistä STF -merkkiä alueena. Tavoitteena on saavuttaa Sustainable Travel Finland -merkki vuoteen 2024 mennessä.

Saatat olla kiinnostunut

Yritykset

Break Sokos Hotel Tahko

Esittelyssä

Vastuullisuus

Esittelyssä

Etsi & varaa