Tahko nyt

Etsi & varaa › Aukioloajat › Live-kamera › Tapahtumat › Työpaikat › Uutiset ›

22°C

3/15

36/36

Zipline

Retkeily

sulje

Tahko nyt X
Tahkon skeittiparkki on avattu

Tahkon skeittiparkki on avattu

liikuteltavista elementeistä rakennettu spotti sopii kaiken tasoisille harrastajille

Tahkon uusin liikuntapaikka on Tahko Event Parkin kulmalle rakennettu skeittiparkki, joka avattiin harrastajille tiistaina 20.7.2021. Betonisista elementeistä koostuva skeittiparkki sopii rullalautailun lisäksi myös skuuteille sekä BMX -pyörille ja se tarjoaa siten monipuolisen paikan harrastaa niin paikallisille kuin lomalaisille.

Tahkon skeittiparkin on suunnitellut ja rakentanut Suomen Skeittibetoni Oy. Sen ovat rahoittaneet Kalakukko leader, Kuopion kaupunki sekä Olvi Oyj. Kanes -skeittiparkiksi nimetyn paikan rakennuttajana toimi Tahkon Kyläyhdistys ry.

Saatat olla kiinnostunut

Paikat

Tahkon skeittiparkki

Esittelyssä

Pelit, puistot ja radat

Paikat

Tahkon lähiliikuntapuisto

Esittelyssä

Ruokaravintolat

Esittelyssä

Etsi & varaa

Esittelyssä

Sijainti ja kulkuyhteydet