Tahko nyt

Etsi & varaa › Aukioloajat › Live-kamera › Tapahtumat › Työpaikat › Uutiset ›

22°C

3/15

36/36

Zipline

Retkeily

sulje

Tahko nyt X
TAHKOcom lähtee panostamaan saunakokemuksiin yhteistyössä Harvian kanssa

TAHKOcom lähtee panostamaan saunakokemuksiin yhteistyössä Harvian kanssa

  Marika Pulkkinen • 15 kesäkuun, 2021

TAHKOcom panostaa saunakokemuksiin Harvian kanssa

TAHKOcom Oy ja Harvia ovat tehneet yhteistyösopimuksen Tahko24h:n Saunamestarikoulutuksesta. Harvia Sauna Services kouluttaa Tahkon kiinteistöpalvelusta, vartioinnista ja siivouksesta vastaavan TAHKO24h Oy:n kiinteistöhuoltajat saunojen huoltoon, korjaukseen, rakennukseen ja ylläpitoon. Yhteistyöllä halutaan varmistaa kävijöiden laadukas saunakokemus sekä saunojen toimivuus ja turvallisuus.

TAHKOcom lähtee kehittämään alueen saunatarjoamaa yhteistyössä Harvian kanssa. Saunat ovat kotimaisille ja ulkomaisille lomailijoille tärkeä osa viihtyvyyttä, ja niiden tulee myös toimia oikein, jotta lomakokemusta saadaan onnistunut. Keskusvaraamon majoitusvälityksessä on yhteensä noin 800 saunaa, ja niiden rooli asiakaskokemuksen kannalta on merkittävä.

”Kun toimistotunnit päättyvät, Tahko herää henkiin. Lomakohteiden saunat ovat kovalla kulutuksella ja pääsääntöisesti käytössä viikonloppuiltaisin. Haluamme varmistaa ulkomaisten ja kotimaisten vieraidemme saunakokemuksen varmistamalla henkilökuntamme teknisen osaamisen saunojen ylläpidosta”, kertoo TAHKOcomin hallituksen puheenjohtaja Pekka Vihma.

Maailmanlaajuiset saunamarkkinoiden trendit ovat tällä hetkellä selkeät. Kylpylämäinen kokemus, laadukkaat laudemateriaalit, tyylikkäät design-kiukaat ja saunomisen vaivattomuus ovat kasvaneet osaksi terveyttä ja hyvinvointia edistävää saunomiskokemusta. Saunasta halutaan luoda perinteisen peseytymistilan sijaan nyt moniaistillinen paikka, jossa kelpaa rentoutua yksin tai perheen ja ystävien kanssa.

”Erilaiset digitaaliset ratkaisut ja palvelut tulevat nyt ryminällä myös saunamarkkinoille ja nimenomaan asiakkaiden toiveesta. Yhteistyön kautta pystymme tarjoamaan myös näitä ratkaisuja mökkien omistajille vaivattomasti ja ammattitaidolla”, kertoo TAHKOcomin varatoimitusjohtaja Teo Kuosmanen.

TAHKOcom, Harvia

Mökin omistajille mahdollisuus tilata Harvian palveluita TAHKOcomin kautta

Jatkossa mökin omistajilla on mahdollisuus tilata Harvia Sauna Servicen palveluita suoraan TAHKOcomin kautta. Palveluihin lukeutuvat muun muassa saunan huoltopaketit, kiuaskivien vaihto, lauteiden hionta ja käsittely, kiuashuollot, ohjausyksiköiden huollot, tarvikkeiden ja varaosien myynti sekä asennustyöt.

”Yhteistyö Tahkon kanssa on hieno avaus palveluliiketoimintamme uudelleenlanseerauksessa. Odotamme mielenkiinnolla vastaanottoa ja palautetta palvelun onnistumisesta”, toteaa Harvian myyntijohtaja Anssi Pelkonen.

Myös turvallisuus on merkittävä osa saunahuoltoja. Nousujakkarat, suojakaiteet ja kaikki muutkin turvallisuuteen liittyvät asiat tarkistetaan huoltojen yhteydessä ja asiakas saa täyden raportin saunansa kunnosta. Tällöin myös mökkien vuokraaminen on omistajan näkökulmasta turvallisempaa.

”Niinkin yksinkertainen toimenpide, kuin saunan huolto, tuo tiloihin raikkautta, uuden tuntua ja ennen kaikkea nostaa saunomiskokemuksen uudelle tasolle, kun kiuas ja sauna toimivat oikein”, sanoo Harvia Sauna Servicen kehitysjohtaja Juha Jaskari.