Tahko nyt

Etsi & varaa › Aukioloajat › Live-kamera › Tapahtumat › Työpaikat › Uutiset ›

12°C

0/15

36/36

Zipline

Retkeily

sulje

Tahko nyt X

Tahkolle lisää padel -kenttiä

  Salla Kotsalainen • 6 toukokuun, 2021

Uudet kentät valmistuvat kesä-heinäkuun vaihteessa

Tahko Spa Hotel avaa kesän aikana kaksi uutta padel -ulkokenttää yhden viime kesänä avatun kentän lisäksi. Sopivasti kesäsesongin alkuun valmistuvat kentät vastaavat jatkuvassa kasvussa olevaan kysyntään ja jatkossa harrastajia hemmotellaankin Tahkolla jo kolmen kentän voimin. Padel -kenttien rakentamisen yhteydessä laajenee myös niiden vieressä sijaitsevan Grill & Chill -terassin tarjonta, joten Tahkolle tuttuun tapaan ovat myös oheispalvelut aina aivan äärellään.

”Padel-kentille on ollut viime vuosina kysyntää, joten vastasimme toiveisiin rakentamalla viime kesänä ensimmäisen padel-kentän ja koska harrastajien määrä kasvaa vauhdilla ja tarvetta lisäkentille selvästi vieläkin on, näin ollen päätimme satsata lajiin lisää rakennuttamalla kaksi uutta kenttää”, kertoo Tahko Spa Oy:n hallituksen puheenjohtaja Heikki Vienola.

Nelinpelinä pelattava padel viehättää monenikäisiä harrastajia.

Padel -kenttien, kuten myös samassa pihapiirissä olevan tenniskentän varaukset hoituvat lajin harrastajille tutun nettiapplikaatio Playtomicin kautta, jonka kautta varauksia voi tehdä mihin vuorokauden aikaan tahansa. Pelaamaan pääsee päivittäin klo 06:00-23:30 välisenä aikana. Nettiajanvarauksen lisäksi kenttiä voi varata aukioloaikojen puitteissa myös Tahko Spa Hotellin vastaanotosta, josta voi samalla vuokrata mailoja ja palloja.

Ammattiopettajan vetämiä kursseja ja yksityistunteja on tarjolla läpi kesän ja syksyn, joten Tahkolla voi huolettomasti heittäytyä uuden lajin vietäväksi tai päivittää taitojaan seuraavalle tasolle.

Ravintolapalvelut vieressä

Aivan ulkokenttien vieressä sijaitsevan Ravintola Riemun Grill&Chill -terassin viihtyvyyteen sekä ruoka- ja juomatarjontaan panostetaan entisestään.

Huurteinen juoma, rapsakat chicken wingsit tai aidosti grillattu broiler maistuvat varmasti niin pelaajille, ulkoilijoille kuin muuten vain chillailijoille. Piha-alueella on mahdollisuus pelailla myös pingistä, mölkkyä ja petanqueta – musiikin ja kesäisen tunnelman tahdissa.

Terassilta löytyy nyt myös lämmitettävät huvimajat, joten viihtyvyys on taattu säällä kuin säällä.

Grill&Chill

Lue lisää

Saatat olla kiinnostunut

Esittelyssä

Syö ja juo

Esittelyssä

Tahkon kesä

Esittelyssä

Pelit, puistot ja radat